ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τα νέα δεδομένα για Νατέλ

Η αναδιοργάνωση στο ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ, περιλαμβάνει και το ενδεχόμενο της επιστροφής του Λέο Νατέλ. Αυτή τη φορά μάλιστα, οι πιθανότητες για να είναι ξανά ο Βραζιλιάνος στον Αρχάγγελο, παρουσιάζονται μεγαλύτερες αφού έχει γίνει η σχετική προεργασία, ούτως ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια που προέκυπταν στο παρελθόν και δεν επέτρεψαν τη συμφωνία μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, οι καθοριστικοί παράγοντες που αναμένεται να επηρεάσουν θετικά την έκβαση του θέματος για να ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας, ο ποδοσφαιριστής, είναι οι ακόλουθοι.

1. Η επιθυμία του Νατέλ, έχει γίνει ξεκάθαρη στη Σάο Πάολο προς την οποία επανέλαβε ότι μόνο στο ΑΠΟΕΛ, επιθυμεί να παίξει μπάλα και σε καμία άλλη ομάδα. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που έμεινε εκτός δράσης από τότε που έφυγε από την Κύπρο.

2. Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ προς τον ποδοσφαιριστή, την οποία ο ίδιος αποδέχεται και το έχει ήδη πει στη Σάο Πάολο. Του δίνεται κλειστό 2ετές συμβόλαιο με όσα χρήματα έπαιρνε την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19 και μιλάμε για χρήματα, στα οποία θα κινηθεί η διοίκηση, με το νέο μπάτζετ.

3. Η παρέμβαση του μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Ο λόγος για τον Αλεσάντρο Ντα Σίλβα με τις καλές σχέσεις του με το ΑΠΟΕΛ.

4.Η θετική άποψη που έχει εκφράσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Είδε τον παίκτη σε πολλά παιχνίδια που έκανε και θεωρεί ότι είναι έτοιμη λύση για τη νέα ομάδα.

Έχει λοιπόν πάρει το δρόμο του το θέμα επιστροφής του Βραζιλιάνου και αναμένεται όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες.

Εξυπακούεται βέβαια, ότι ο τελευταίος λόγος για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, ανήκει στην ομάδα που εξακολουθεί να έχει τα δικαιώματα του. Η Σάο Πάολο δηλαδή θα κληθεί να αποφασίσει, έχοντας ενώπιον της, την επιθυμία του 23χρονου άσου.

Ο Νατέλ σε σύγκριση με την πρώτη του θητεία, αν τελικά επιστρέψει θα πάρει θέση στον κατάλογο Α αφού γεννήθηκε στις 14-5-1997.
Ο Βραζιλιανής άσος, είχε καταγράψει 26 συμμετοχές με 8 γκολ στο ΑΠΟΕΛ και είναι αλήθεια, ότι στο φετινό ρόστερ, δεν υπήρξε η κατάλληλη αντικατάσταση του.

Η εκρηκτικότητα του Βραζιλιάνου μαζί με την ικανότητα που είχε να σκοράρει με κάθε τρόπο αποτελούν πολύτιμα στοιχεία για ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται σαν ακραίος επιθετικός. Γενικά, ενδεχόμενη επιστροφή του, θα είναι ότι καλύτερο για το ρόστερ της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Μιχάλης Παπαγεωργίου

Previous post

«Ας παίξουμε, ας το διασκεδάσουμε... Θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Next post

Ο Πετεβίνος για τους 2 όρους των χόχων