ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τα δεδομένα με Εφραίμ

Ο Γιώργος Εφραίμ ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα τραυματισμού του και παρ’ όλο που δηλώθηκε αρχικά για το παιχνίδι με τη Ζρίνσκι στη συνέχεια διαγράφηκε για να πάρει τη θέση του ο Μπεν Σαχάρ. Για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης απέναντι στη Σλόβαν, εναπόκειται και πάλι καθαρά στον Μαρίνο Ουζουνίδη αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Ο Εφραίμ είναι ποδοσφαιριστής που έχει μεγάλη εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια. Όπως τονίσαμε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, σε μονούς αγώνες ίσως να μη μετρά και πολύ η ποιότητα αλλά η εμπειρία. Από την άλλη, ο Εφραίμ έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι με τη Τζιλάνι. Από τότε πέρασε ένας ολόκληρος μήνας. Δύσκολα λοιπόν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης. Επίσης, τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης διεκδικούν με περισσότερες αξιώσεις οι Κλωναρίδης, Ατζίλι ακόμα και ο Τάμαρι.

Ότι έχει τα προσόντα να αγωνιστεί τη Πέμπτη, σε ένα παιχνίδι που διακυβεύει την είσοδο μας στους ομίλους, δε το αμφισβητεί κανένας. Του λείπει όμως η αγωνιστική φόρμα, και ίσως αυτό παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι.

 

-Πορτοκαλί Τιμωρός-

Previous post

Πωλήσεις: 8 παίκτες για €11.530.000!

Next post

Ευκαιρία για σκάουτινγκ