ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Συνεχώς πετάμε τις ευκαιρίες»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος, εξακολουθεί να λέει τα πράγματα με το όνομα τους και δεν φοβάται να παραδεχτεί ότι κάνουμε λάθη και συνεχώς πετάμε ευκαιρίες. 

Αναλυτικά: «Ζούμε ένα πρωτάθλημα το οποίο δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πως άρχισε, πως μπήκαμε στα πλέι οφ, πως φτάσαμε ως εδώ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να κλειδώσουμε την έκβαση του πρωταθλήματος. Συνεχώς πετάμε αυτές τις ευκαιρίες. Είτε είσαι καλύτερος, όταν έχεις ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύεσαι… η ΑΕΚ ήταν με 10 ποδοσφαιριστές και συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να δούμε τα δικά μας λάθη, δεν είναι θέμα ατυχίας ή κάτι άλλο. είναι θέμα καθαρού μυαλού, όταν δεν το έχεις δεν μπορείς να σκοράρεις.

Πάμε σε ένα παιχνίδι που είναι τόσο σημαντικό. Θα πρέπει να δούμε αυτές τις μέρες πως θα προετοιμαστούμε για το ματς. Αυτό το πράγμα το έλεγα και πριν το ματς με την ΑΕΚ. Θα πρέπει να κοιτάξουμε πώς να αντεπεξέλθουμε. Σαφώς κι αν έχουμε τον κόσμο μαζί μας θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Αυτό τον παράγοντα δεν τον είχαμε μαζί μας και μας έχει στοιχίσει. Δεν ξέρω ποια θα είναι η εικόνα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Previous post

Τα θαλάσσωσε (πάλι) ο Τραμετσάνι!

Next post

«Δεν είναι κανόνας οι 3 αλλαγές»!