Ποδοσφαιρο

«Συνεχίζουμε κανονικά με Ζοαοζίνιο»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας, Νεκτάριος Πετεβίνος πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης με την Δόξα. Ο Πετεβίνος τοποθετήθηκε και στην περίπτωση του Ζοαζίνιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικό σχόλιο: «Σας καλωσορίζουμε στο σπίτι μας. Ελπίζουμε να είναι αρκετά τα παιχνίδια μας για να πάμε μακριά. Η περίοδος προετοιμασίας είναι μια περίοδος που ο προπονητής βλέπει πολλά πράγματα. Τα συμπεράσματα για μας πρέπει να τα εισπράξουμε μέσα από τα παιχνίδια. Από πλευράς διοίκησης έγινε μεγάλη προσπάθεια, θέλαμε να ετοιμάσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής δούλεψε αρκετά. Μπαίνουμε στην αντίστροφη μέτρηση. Θα δοθεί χρόνος σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Θα δούμε τον αντίπαλο μας και θα ετοιμαστούμε».

Αν υπάρχει προτίμηση στο Σλόβαν-Σουτζέσκα: «Δεν φοβόμαστε κάποιον από τους δυο. Πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι στα επίσημα παιχνίδια αλλάζουν πολλά πράγματα».

Για τον Ζοαζίνιο: «Ο ποδοσφαιριστής μετέφερε ένα προσωπικό πρόβλημα στον Ντομένικο Τέτι. Τις τελευταίες μέρες έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και συνεχίζουμε κανονικά».

season tickets 2019-2020
Previous post

Ενδεκάδα με δύο επιθετικούς

Next post

Και καλά στοιχεία αλλά και πολλά λάθη...