ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Συνάντηση με ΓΣΠ την Τετάρτη

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον που εξέφρασε το ΑΠΟΕΛ για να εξασφαλίσει αποκλειστικότητα χρήσης του ΓΣΠ και εμπορικής του αξιοποίησης. Ένα σενάριο που μπορεί να ισχύσει μόνο στην περίπτωση που οριστικά η Ομόνοια θα επιλέξει άλλο γήπεδο για να χρησιμοποιήσει για έδρα.

Οι γαλαζοκίτρινοι μετά την πρώτη επιστολή που έχουν αποστείλει στο ΓΣΠ, μπαίνουν στο πιο ουσιαστικό μέρος της υπόθεσης, ελπίζοντας πως σύντομα θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία με τις αρχές του σταδίου.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι έχει καθοριστεί για την Τετάρτη το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και τις αρχές του ΓΣΠ για να μπουν σε πιο λεπτομερή συζήτηση για το όλο θέμα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων στη συνάντηση θα δώσει το παρόν του και ο πρόεδρος της εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης που επιστρέφει αύριο από την Ουκρανία όπου μετέβηκε για υποθέσεις που αφορούν και το ΑΠΟΕΛ.

Ασφαλώς και είναι πολύ νωρίς για να προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις, ωστόσο το ραντεβού της Τετάρτης θεωρείται σημαντικό, καθώς θα γίνει ενημέρωση για το όλο πλάνο που έχουν στο μυαλό από πλευράς ΑΠΟΕΛ και θα διαφανεί αν το ΓΣΠ είναι θετικό προς αυτή την κατεύθυνση. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν προχωρήσει σε επαφές με ενδιαφερόμενη εταιρεία για την ονομασία του γηπέδου, είτε γίνει το deal με το ΓΣΠ, είτε σε μεταγενέστερο στάδιο μπορέσει το ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει το δικό του ιδιόκτητο γήπεδο.

sport-fm

Previous post

«Ο Χάνι δεν είναι Νο 1 προτεραιότητα μας»

Next post

Αρχίζουν δουλειά οι Κύπριοι διεθνείς μας