ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Συμπληρώνει ο ένας τον άλλο

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που γίνετε με τον Τόμας ΝτεΒινσέντι.

Ο Αργεντινός που πριν λίγους μήνες ήταν με το ένα πόδι εκτός Αρχαγγέλου, σήμερα είναι ηγετική μορφή στο χώρο του κέντρου και όλο το παιχνίδι περνά από τα δικά του πόδια.

Ο ΝτεΒινσέντι από τα μέσα της περσινής χρονιάς, λόγο της κακής του αγωνιστικής απόδοσης έγινε κόκκινο πανί για πολλούς από τους οπαδούς μας. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο προπονητικό κέντρο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σήκωσε ασπίδα προστασίας στον ποδοσφαιριστή αναφέροντας πολλές φορές ότι πιστεύει στις δυνατότητες του. Η αλήθεια είναι ότι μετά τα χαμένο πέναλτι με την Ομόνοια τα πράγματα είχαν ξεφύγει και η επιστροφή του Ζαχίντ έδειχνε ότι θα ήταν η «ταφόπλακα» του Ντέβι στον ΑΠΟΕΛ.

Η φετινή ποδοσφαιριστή σεζόν δεν ξεκίνησε ιδανικά ούτε για τον ίδιο, αλλά ούτε για την ομάδα μας και η δυσαρέσκεια ήταν έκδηλα ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων.

Η δυσκολία του Λούντεμο να κρατήσει το κέντρο σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Γιένσεν «ανάγκασε» τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βάλει δίπλα στον Ανουάρ τον Τομάς ΝτεΒινσένι. Μια άγνωστη για τον ίδιο θέση αλλά με το καλημέρα έδεσε με τον Ισπανό, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο. Ο Ανουάρ πέρναν του ότι είναι άριστος χειριστής της μπάλας είναι απίστευτος στα ανασταλτικά του καθήκοντα, πράγμα που δίνει ελευθερία κινήσεων στον ΝτεΒινσέντι. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στους Βόσνιους μετά την αποχώριση του Ανουάρ, είδαμε τον ΝτεΒινέντι να κατεβαίνει στην άμυνα να για να πάρει και να κουβαλήσει την μπάλα.

Οι δυο τους αναμένετε ότι θα αποτελέσουν το φετινό δίδυμο στο χώρο του κέντρου και ευελπιστούμε ότι η χημεία θα δέσει ακόμα περισσότερο.

@orangeWOLF

Previous post

Οριστικά εκτός

Next post

Ποιός απ'τους δύο;