ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Στον κόσμο του ο Τραμετσάνι

Αυτή την φορά ο Πάολο Τραμετσάνι, δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις  στη συνέντευξη Τύπου. Υπεραμύνθηκε των επιλογών του αλλά δεν έπεισε κανέναν.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Προσπαθήσαμε για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν ήταν εύκολο να σκοράρουμε, αυτό είναι δική μου ευθύνη. Κρατάω ότι οι παίκτες μου έδωσαν το μάξιμουμ αλλά κάποτε δεν είχαμε και την αναγκαία τύχη. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και θα έχουμε την ευκαιρία να ανακτήσουμε τους βαθμούς. Θα  προσπαθήσουμε από το επόμενο παιχνίδι, που είναι σημαντικό, το ξέρουμε πολύ καλά. Συνεχίζουμε, δεν τα παρατάμε».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ αδυνατεί να κερδίσει στην έδρα του το τελευταίο διάστημα: «Είναι πάντα δύσκολο να μην κερδίζεις στην έδρα σου. Προσπαθήσαμε αλλά δεν ήταν αρκετό. Το τι πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε περισσότερο».

Αν «εγκλωβίστηκαν» οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ από την εμπειρία των παικτών της ΑΕΚ: «Η εμπειρία είναι σημαντική. Εμείς έχουμε ένα καλό μείγμα νεαρών και έμπειρων παικτών. Ο καθοριστικός παράγοντας δεν είναι η εμπειρία».

Αν σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγή συστήματος ή σε αλλαγή προσώπων στα επόμενα παιχνίδια: «Το σύστημα είναι απλά αριθμοί. Η δουλειά η δική μου είναι να βρω τους καλύτερους παίκτες που θα μπορούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο σε οποιοδήποτε σύστημα. Το θέμα δεν είναι το σύστημα».

Για την επιλογή των παικτών: «Έχουμε 26 παίκτες τους οποίους βλέπω κάθε μέρα στην προπόνηση. Όλοι οι παίκτες για μένα είναι το ίδιο.  Δεν βλέπω ηλικία, για μένα όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι. Όλοι! Ήμουν πολύ καθαρός με την διοίκηση όταν ήρθα εδώ ότι είναι δουλειά μου να επιλέγω τους παίκτες. Ίσως κάνω λάθη αλλά κανένας δεν με επηρεάζει. Αν κάνω λάθος φταίω εγώ αλλά κανένας δεν μπορεί να μου πει τι να κάνω. Η επιλογή των παικτών είναι δική μου απόφαση. Εγώ αποφασίζω για ποιους παίκτες θα βάλω να παίζουν».

Αν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματικός με καθαρόαιμο σέντερ φορ στην ενδεκάδα: «Είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς από τότε που ανέλαβα. Πήγαμε στον ημιτελικό κυπέλλου με αυτούς τους παίκτες. Ίσως δεν χρησιμοποιούμε στράικερ αλλά χρησιμοποιούμε τον χώρο για να επιτεθούμε με περισσότερους παίκτες. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και αυτή την στιγμή είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Δουλειά μου είναι να προσπαθήσω να βελτιωθούμε. Αλλά μέχρι στιγμής κάνουν φανταστική δουλειά. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε η ομάδα που πήρε τους περισσότερους βαθμούς από τότε που ανέλαβα. Με αυτούς του παίκτες το κάναμε. Είμαι περήφανος και δεν θέλω να τους αλλάξω, πιστεύω πολύ σε αυτούς. Ο στράικερ δεν είναι το πρόβλημα».

Previous post

Πισωγύρισμα με προεκτάσεις

Next post

«Συνεχίζουμε δυνατά και συγκεντρωμένα»