Ποδοσφαιρο

Στο ρυθμό της Νότιας!

Ασφυκτικά γεμάτες θα είναι οι τρεις κερκίδες που αναλογούν στον ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ (17:00).

Η διοίκηση έκανε το αυτονόητο και όρισε στα 10 ευρώ τη γενική είσοδο. Αν αφαιρέσουμε τα 8 χιλιάδες και κάτι διαρκείας, στη διάθεση των οπαδών της ομάδας μας θα βρίσκονται περίπου 8 χιλιάδες εισιτήρια. Η προπώληση ξεκίνησε χτες και πάει αρκετά καλά.

Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο κόσμος. Με 16 χιλιάδες πωρωμένους ΑΠΟΕΛίστες δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Η δυναμική και η ενέργεια που μπορεί να δώσει ο κόσμος στην ομάδα είναι τεράστια και αστείρευτη. Με το 12ο παίκτη στο πλευρό μας δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε το φετινό πρωτάθλημα.

Με νίκη απέναντι στο παράρτημα του ΑΚΕΛ θα κάνουμε ίσως το μεγαλύτερο και αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με 16 χιλιάδες κόσμο έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια «καυτή» και φανατισμένη ατμόσφαιρα, αφιλόξενη για τους χόχους.

Δεν χρειάζεται ούτε να παρεκτραπούμε, ούτε να πετάξουμε αντικείμενα και φωτοβολίδες ούτε και να δημιουργήσουμε επεισόδια, δεν φτιάχνεται έτσι μια «καυτή» έδρα.

Η «καυτή» έδρα θα δημιουργηθεί όταν η Δυτική και η Ανατολική ακολουθήσουν τη Νότια, σε παλμό και φωνή. Η «καυτή» έδρα θα δημιουργηθεί όταν αποδοκιμάζουμε συνεχώς τον αντίπαλο όταν κρατά μπάλα.

Το Σάββατο θέλουμε να δούμε τρεις «Νότιες» κερκίδες και όχι μια.

Previous post

Η «έδρα» και τα 10 ευρώ…

Next post

Όλοι ζηλεύουν και μας μιμούνται