ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Σημαντική η διαφορά με Νούνο αλλά…

Η συνάντηση με τον Νούνο Μοράις δεν έφερε αποτέλεσμα και οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι το όλο θέμα δεν είναι τυπικής διαδικασίας. Αντιθέτως αυτή τη φορά υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στο πως προσεγγίζουν οι δύο πλευρές το όλο θέμα και κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί με σιγουριά ότι θα γεφυρωθεί για να καταλήξουν σε συμφωνία.

Οι διοικούντες το ΑΠΟΕΛ έχουν μεταφέρει στον Πορτογάλο την πρόθεση να τον κρατήσουν στην ομάδα, μέσα από ένα πολύ διαφορετικό οικονομικό στάτους, καθώς τα πράγματα αλλάζουν και είναι υποχρεωμένοι να προσεγγίσουν διαφορετικά τα πράγματα. Ο ποδοσφαιριστής εκ’ πρώτης δεν αποδέχτηκε όσα του είπαν και αναχώρησε από την Κύπρο, χωρίς να υπάρχει καμία κατάληξη στο θέμα του.

Οι διοικούντες το ΑΠΟΕΛ μετέφεραν στον ποδοσφαιριστή την πραγματικότητα με το πώς μπορούν να κινηθούν για το ενδεχόμενο να τον κρατήσουν στην ομάδα και θεωρούν ότι είναι καθαρά δικό του θέμα κατά πόσο θα κάνει πίσω από την αρχική του θέση. Να αναφέρουμε ότι υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και το κατά πόσο αυτό θα φέρει αλλαγή δεδομένων, είναι κάτι που θα διαφανεί μέσα στις επόμενες μέρες.

 

 

 

sportfm

Previous post

Λίγες και καλές προσθήκες!

Next post

Στους πιθανούς αντίπαλους μας και η Μακάμπι Τελ Αβίβ