ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Προβληματισμός, ανησυχία και πιθανή αποχώρηση… έκπληξη

Είμαστε κάτι λιγότερο από δύο βδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Ομάδας μας και η ανησυχία μας μεγαλώνει μέρα με την μέρα όπως και ο προβληματισμός μας. Τα μηνύματα που στέλνει η ομάδα από την Αυστρία  είναι πολύ ανησυχητικά για την κατάσταση της αλλά και την προοπτική της αφού παρά τις τόσες προσθήκες υπάρχουν σοβαρά ζητήματα και στις τρεις γραμμές!

Η πιθανή αντίπαλος μας Σλόβαν Μπρατισλάβας παρουσιάζεται από όλες τις απόψεις έτοιμη και αποφασισμένη για την πρόκριση. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο η Ομάδα μας θα πρέπει να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο αφού είναι ξεκάθαρο από όλους ότι χρήζει ουσιαστικής βελτίωσης. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι σε αυτό το μικρό διάστημα η τεχνική ηγεσία θα προλάβει ν’ αλλάξει όσα πρέπει και να παρουσιάσει την Ομάδα σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

Στο μεταξύ φαίνεται πως πάει καλά η προσπάθεια απόκτησης του Βουγιαντίν Σάβιτς και μέσα στις επόμενες ώρες, εντός της ημέρας, αναμένεται να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις που θα φέρουν και την υπογραφή του Σέρβου ποδοσφαιριστή.

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα για τις αποχωρήσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παίζει και το σενάριο αποχώρησης που θα προκαλέσει έκπληξη. Εξελίξεις θα προκύψουν με την επιστροφή της αποστολής της Ομάδας  μας από την Αυστρία.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ!

Previous post

Ακόμα πιο κοντά σε συμφωνία για Σάβιτς

Next post

«Καλές διακοπές κ. Βουλευτές, καληνύχτα ποδόσφαιρο»