ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πολλά τα ερωτηματικά στην άμυνα

Πολλά είναι τα ερωτηματικά για την αμυντική διάταξη της ομάδας μας στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Καισάρ.

Ο ΑΠΟΕΛ στο τελευταία παιχνίδι αγωνίστηκε με αμυντικό δίδυμο τους Σιέλη-Σάντος, στα δεξιά Nsue και αριστερά Γουήλερ. Η ανεντιμότητα του Jorge σε συνδυασμό με τις απουσίες των του Μερκή και Ιωάννου περιόρισαν τις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει και οι δυο Κύπριοι αμυντικοί είναι ετοιμοπόλεμοι διεκδικώντας θέση στο αρχικό σχήμα ενώ, δεν αποκλείεται φανέλα βασικού να πάρει και ο Jorge.

Ο μόνος που μπορεί να θεωρείτε σίγουρος είναι ο Emilio Nsue και η λογική λέει ότι θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Στη αριστερή πλευρά ο Γουήλερ έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Ιωάννου, ενώ μεγάλη μάχη θα δοθεί για το κέντρο της άμυνας. Σε περίπτωση που η τεχνική ηγεσία κρίνει ότι ο Artur Jorge είναι έτοιμος τότε θα πάρει φανέλα βασικού με ένα εκ των Μερκή ή Santos να τον πλαισιώνει. Ο Κύπριος διεθνής έχει την εμπειρία ενώ από την άλλη ο Βραζιλιάνος δεν έχασε λεπτό σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας. Απομακρυσμένο είναι το σενάριο να δούμε τον Ιωάννου σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, ενώ ακόμα πιο δύσκολα θα δούμε βασικό τον Σιέλη.

Η δική μας εκτίμηση είναι «Nsue, Jorge- Santos, Γουήλερ»

@orangeWOLF

Previous post

Έτοιμος να ηγηθεί στα μετόπισθεν!

Next post

Η κατάρα του Καζακστάν