ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Πειστική εμφάνιση και μια νέα νίκη

Για το πρώτο ντέρμπι του 2019 προετοιμάζεται το ΑΠΟΕΛ που θα υποδεχτεί το Σάββατο στο ΓΣΠ την Ανόρθωση και φιλοδοξεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γαλαζοκίτρινοι προέρχονται από πέντε σερί επιτυχίες και θέλουν να φτάσουν σε άλλη μια για να ισχυροποιήσουν τη δυναμική τους και να δημιουργήσουν ακόμα καλύτερα δεδομένα για τη συνέχεια. Πάντως παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται σε περίοδο που όλα πάνε όπως θέλουν με το νικηφόρο σερί, είναι αλήθεια ότι έχει καιρό να κάνει πολύ πειστική εμφάνιση. Οι τελευταίες δύο νίκες κόντρα σε Ερμή και Δόξα ήρθαν λόγω διαφοράς κλάσης μεν απέναντι στους αντιπάλους, όμως ο Πάολο Τραμετσάνι ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα του θα πρέπει να κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις.

Αν και έχει λεχθεί πολλές φορές από επίσημα χείλη ότι το ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο ο Μούσα Τάμαρι, η αλήθεια είναι ότι με τον Ιορδανό οι γαλαζοκίτρινοι είναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί και πιο απρόβλεπτοι στο παιχνίδι τους. Το ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι το πρώτο γερό τεστ για να το αποδείξουν και ο Πάολο Τραμετσάνι δουλεύει καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση, περιμένοντας από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν με πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά και με μεγαλύτερα καλά διαστήματα στο ματς.

Έδειξε στα μεγάλα ματς που έδωσε πρόσφατα το ΑΠΟΕΛ κόντρα σε Απόλλωνα και Ομόνοια ότι έχει βρει τη συνταγή και τον τρόπο να φτάνει στις νίκες και θα προσπαθήσει κόντρα στην Ανόρθωση να κάνει πειστική εμφάνιση και να φτάσει σε ακόμα μια σημαντική επιτυχία που θα αποφέρει πολλά και σημαντικά οφέλη.

 

 

sport-fm

season tickets 2019-2020
Previous post

Με Καρλάο και Εφραίμ στο ντέρμπι

Next post

Η απόφαση για τον Αντωνίου