ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πεισμωμένος και αποφασισμένος ο Εφραίμ

Για το ΑΠΟΕΛ αποτελεί ένα πολύ γερό αγωνιστικό όπλο ο Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος πληρώνει προς το παρόν την διαχείριση που είχε από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία και είναι εμφανές ότι του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έπαιξε στο ματς της Εθνικής μας ομάδας με το Καζακστάν και φάνηκαν πάνω του τα σημάδια της απραξίας. Σε κάποιο βαθμό είναι φυσιολογικό αυτό, όμως ο Τόμας Ντολ πιστεύει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και περιμένει ότι με την πάροδο του χρόνου και με σωστή διαχείριση θα καταφέρει να παρουσιαστεί ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, ενημερώθηκε για το σκηνικό που προηγήθηκε με τον Εφραίμ και διαπιστώνοντας πως είναι ποδοσφαιριστής που έχει την ποιότητα, προσπαθεί με την διαχείριση που κάνει να τον βοηθήσει να βρεθεί στην καλύτερη του κατάσταση, το συντομότερο δυνατόν.

Κάθε ποδοσφαιριστής για να βρεθεί σε καλή κατάσταση, χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του και αυτό είναι που λείπει από τον Εφραίμ. Ο Τόμας Ντολ έχει στο πλάνο του να αρχίσει να αξιοποιεί τον Εφραίμ μέσα από τους επόμενους αγώνες και δεν αποκλείεται ακόμα και στο ντέρμπι με την ΑΕΛ να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του είναι πεισμωμένος για να επιστρέψει δυναμικά και αποφασισμένος να διεκδικήσει ξανά την καθιέρωση του στην ενδεκάδα των πρωταθλητών.

Previous post

Το πλάνο για το 1ο ντέρμπι

Next post

Εκδρομή των Πορτοκαλί στην Σεβίλλη