Ποδοσφαιρο

Πανίσχυρο ρόστερ και ιδανικές συνθήκες

Δεν θυμόμαστε πότε ξανά το ΑΠΟΕΛ έβαζε στο ρόστερ του 11 μεταγραφές στα μέσα Ιουλίου.

Σημασία βέβαια δεν έχει τόσο ο χρόνος υλοποίησης των μεταγραφών αλλά η ποιότητα τους και εκεί είναι που θα κριθεί η τεράστια αλλαγή που επιχειρείται στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Είναι όμως χωρίς αμφιβολία, τεράστια η προσφορά της διοίκησης προς τον Πάολο Τραμετσάνι. Αρκεί να γίνει υπενθύμιση για το τι έχει στη διάθεση του ο Ιταλός ώστε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της διοίκησης και του κόσμου.

Η νέα 11άδα που προστέθηκε στο ρόστερ αποτελείται από τον τερματοφύλακα Μπέλετς, τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, Σάβιτς, Λαφράνς, Σιέλη, το Μιχαίλοβιτς που αγωνίζεται αριστερά όλη τη γραμμή και δεξιά, το Μάτιτς και τον Άλεφ στη μεσαία γραμμή, τους Πάβλοβιτς, Χαλένιους στην επίθεση και τον Ομάρ Χάνι στα δύο επιθετικά άκρα.

Αυτή είναι μία 10άδα μεταγραφών που σαφώς και προσφέρει το δικαίωμα για να γίνονται αισιόδοξες προβλέψεις.

Αφήσαμε τον 11ο της παρέας των νέων λόγω του ότι συνοδεύεται από ερωτηματικά και λέγεται ( όχι από επίσημα χείλη) ότι ο Πορτογάλος Ζοαοζίνιο δεν θα μείνει στην ομάδα.

Ανεξάρτητα από την όποια εξέλιξη, η ουσία για τον Πάολο Τραμετσάνι, είναι πως γίνεται μετά από πολλά χρόνια, ο πρώτος προπονητής που έχει την πολυτέλεια, 10 μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς να διαθέτει ένα τεράστιο ρόστερ που καλείται να αξιοποιήσει ιδανικά.

Γιατί πέρα από τις μεταγραφές, σημειώστε ότι διατηρούνται από πέρσι, πολύ καλοί ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Βάτερμαν, Βούρος, Ιωάννου, Μερκής, Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Γκέντσογλου, Βιντιγκάλ, Τάμαρι, Εφραίμ, Αλωνεύτης και δεν υπολογίσαμε το Ζαχίντ όπως και τον Μπέζιακ!

Αυτά συμβαίνουν στο ΑΠΟΕΛ και ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τις αλλαγές που έχουν γίνει αλλά και την ποιότητα του πλούσιου αυτού ρόστερ.

Previous post

Ομάρ Χάνι μέχρι το 2023!

Next post

Η συγκινητική ανάρτηση του Σάβιτς