ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΠυρ ομαδον

Ότι ήθελε προκύψει…

Τις τελευταίες ώρες ξέσπασε μεγάλος ντόρος για την ένσταση που έκαναν οι ρουβάες της Λεμεσού για το παιχνίδι με την ανόρθωση. Ο λόγος που υπέβαλαν ένσταση είναι επειδή θεωρούν ότι ο Ουζόχο δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο μεταξύ τους παιχνίδι αφού το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή έγινε “παράνομα¨.

Ο ποδοσφαιριστής της ανόρθωσης έφτασε στις 4:00 το απόγευμα στην Κύπρο και τα γραφεία της ΚΟΠ κλείνουν στις 2:30 το μεσημέρι. Θεωρητικά, αφού ο ποδοσφαιριστής είχε δελτίο υγείας το οποίο κατατέθηκε πριν από τον αγώνα τότε που ακριβώς είναι το πρόβλημα με τις ώρες που εκδόθηκε;

Είτε κερδίσετε την ένσταση είτε την χάσετε να θυμάστε το πανό που είναι αναρτημένο σε κάθε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ: “Τζίνο που φοάστε θα το πάθετε”. Αν χάσετε την ένσταση ή απορριφθεί είναι δεδομένο ότι θα φταίξει το ΑΠΟΕΛ αφού η ΚΟΠ είναι ΑΠΟΕΛ, αφού είμαστε η παράγκα του κυπριακού ποδοσφαίρου, αφού αγοράζουμε τα πρωταθλήματα και δεν θα μας αφήσουν να πέσουμε από την κορυφή. Αν κερδίσετε την ένσταση να θυμάστε ότι θα είστε ο πιο μισητός αντίπαλος για κάθε ομάδα!

Γιατί πρωταθλήματα δεν παίρνονται στα χαρτιά, γιατί είστε κομπλεξικοί χωρίς αμφισβήτηση, γιατί είστε απομίμηση, γιατί όλοι κατάλαβαν τι εστί απόλλωνας. Χάνεται από το ΑΠΟΕΛ σας φταίει ο Βασιλάκης, ο Πρόδρομος, ο Μοράις, ο κύριος Αντωνάκης. Χάνεται από την ανόρθωση σας φταίει ο Ουζόχο, ο Παντελή, ο… φοίνικας.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

 

Πορτοκαλί diva

Previous post

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Next post

Η μέρα που ο Νούνο έγινε Θρύλος (video)