ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ορ: «Ήμουν απογοητευμένος αλλά…»

Μια από τις πιο ιδιαίτερες μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν ο Τόμι Ορ. Αποτελούσε μια από τις λίγες επιλογές του Μάριο Μπείν για τον οποίο όλοι περιμέναμε πολλά. Μάλιστα το γεγονός πως ο Γιώργος Δώνης δεν τον συμπεριέλαβε στο ρόστερ για την Ευρώπη δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και αρκετοί θεώρησαν τελειωμένο τον ποδοσφαιριστή. Ο ΑυστραλόΔώνηςώργος Δώνηςρή δουλειά φαίνεται πως σιγά, σιγά κερδίζει την εμπιστοσύνη και παίρνει τις ευκαιρίες που δικαιούται από τον Γιώργο Δώνη. Ο Αυστραλός παραχώρησε δηλώσεις στο FourFourTwo και σημείωσε πως θα κάνει τα πάντα για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός πως δεν ήταν στο ρόστερ της Ευρώπης: «Προφανώς ήμουν απογοητευμένος από τη μη συμπερίληψή μου στη λίστα για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, ιδίως από τη στιγμή που είχα αγωνιστεί στους περισσότερους προκριματικούς. Αλλά αυτή είναι η φύση του ποδοσφαίρου, συνεπώς έπρεπε να το ξεχάσω γρήγορα και να κάνω το καλύτερο δυνατό για να συγκεντρωθώ στο πρωτάθλημα. Υπάρχει πολλή ποιότητα στην ομάδα μας, έχουμε τουλάχιστον δύο παίκτες να μάχονται για κάθε θέση στην ενδεκάδα, σε ορισμένες περιπτώσεις και τρεις. Συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών αγώνων και με μια καλή πορεία στο κύπελλο είναι περίπου 60 αγώνες στη σεζόν, εξ ου και είναι σημαντικό να έχεις μεγάλο ρόστερ».

Για τη μέχρι τώρα σεζόν και την πορεία του: «Είχα μερικούς απογοητευτικούς τραυματισμούς που με απέτρεψαν από το να χτίσω ένα σερί αγώνων στο ξεκίνημα της σεζόν. Τους τελευταίους μήνες όμως έχω βελτιωθεί και παίρνω περισσότερες ευκαιρίες. Στην αρχή της περιόδου οι στόχοι μου ήταν να κατακτήσω τρόπαιο, να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να παίξω ρόλο-κλειδί στην ομάδα, συνεπώς είναι υπερβολικά γρήγορα να πούμε ότι τους έχω πετύχει ήδη. Από τότε όμως που ανάρρωσα παίζω περισσότερο και σε περισσότερους αγώνες, σε διαφορετικές θέσεις και βελτιώνομαι σημαντικά. Εσχάτως παίζω κατά κανόνα ως αριστερός μπακ και πριν από αυτό αγωνιζόμουν στο κέντρο».

Για την ομάδα: «Οι υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ σε συνδυασμό μ’ έναν υπερβολικά μεγάλο αριθμό τραυματισμών μας έβαλαν εμπόδια στο ξεκίνημα της χρονιάς. Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, έχουμε γίνει πιο συνεπείς και τώρα δείχνουμε ένα κομμάτι από το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από τον κορυφαίο σύλλογο στο νησί, αλλά οι οπαδοί είναι σχεδόν σαν ο δωδέκατος παίκτης μας στη διάρκεια των αναμετρήσεων. Επικεντρώνομαι απόλυτα στο να πάω καλά στον ΑΠΟΕΛ και να τον βοηθήσω να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Previous post

Πολλά τα θετικά

Next post

Το «κρέας» του Μπέιν, ο παικταράς του Δώνη και ο κόσμος