ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Όλα τα φρέσκα αγωνιστικά νέα

Την Τετάρτη θα ξέρει ο Τόμας Ντολ, ποιοι θα είναι στη διάθεσή του για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Τότε αναμένεται να είναι στον Αρχάγγελο όλοι οι ποδοσφαιριστές και με την ελπίδα ότι δεν θα προκύψει άλλο πρόβλημα, τότε οι απουσίες του αναμένεται να περιοριστούν στους γνωστούς τραυματίες.

Συγκεκριμένα, το σκηνικό μέχρι σήμερα, έχεις ως ακολούθως.

ΑΛΕΦ: Είναι ένα βήμα από την επανένταξή του στην ομάδα. Νιώθει πολύ καλύτερα και το πρόγραμμα λέει ότι ο Βραζιλιάνος θα ενταχθεί σε φουλ ρυθμό την Τετάρτη και αναλόγως κρίνει ο προπονητής, αν μπορεί να τον βοηθήσει για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου στο πρωτάθλημα.

ΣΑΒΙΤΣ: Επιστρέφει την Τρίτη από το Βελιγράδι και με τη σειρά του την Τετάρτη πάει Αρχάγγελο. Η ιατρική ομάδα θα αξιολογήσει την κατάστασή του μετά την επέμβαση και τις θεραπείες, Η πρόβλεψη για τον Σέρβο, λέει ότι δεν υπολογίζεται με την ΑΕΛ και δύσκολα προλαβαίνει την Ντούντελαγκ.

ΒΟΥΡΟΣ: Αργεί η επιστροφή του Ελλαδίτη. Στις 10 Αυγούστου, η ανακοίνωση έλεγε για αποχή του 4 βδομάδες από τις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει ότι την ερχόμενη βδομάδα θα μπει σε φουλ πρόγραμμα.

Ακόμα, όμως, και αν αυτό γίνει, θα χρειαστεί άλλες δύο βδομάδες για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Υπολογίζεται να επιστρέψει τέλος Σεπτεμβρίου και ίσως οριακά να προλάβει τον αγώνα με τη Σεβίλλη εκτός έδρας στις 3 Οκτωβρίου.

 

 

 

Μιχάλης Παπαγεωργίου   sport-fm

Previous post

Ο απολογισμός των διεθνών

Next post

Τα εισιτήρια με την ΑΕΛ