Ποδοσφαιρο

Οι επιλογές του Κωστή για την… Δόξα

Με δεδομένες τις απουσίες που θα έχει ο ΑΠΟΕΛ στον αυριανό αγώνα με τη Δόξα, ο Γιώργος Κωστή καλείται να βρει τους αντικαταστάτες, του Γιώργου Εφραίμ, αλλά και του Μούσα Αλ Τάμαρι εφόσον δεν προλάβει τον αγώνα.

Οι επιλογές φυσικά και δεν λείπουν και οι υποψήφιοι για τις δύο θέσεις στα άκρα της ομάδας είναι αρκετοί. Πρώτος και καλύτερος ο Ντελατόρε που μπορεί να αγωνιστεί ως ακραίος επιθετικός και φυσικά ο Ζαχίντ που «κάλυψε» τη θέση μετά τον τραυματισμό του Εφραίμ (με την είσοδο του Σόουζα).

Ο Στάθης Αλωνεύτης, εξάλλου, προπονείται κανονικά εδώ και αρκετό καιρό και θεωρείται βέβαιο ότι θα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ μια ακόμα επιλογή είναι ο Άλεξ Κωνσταντίνου, παίκτη τον οποίο ο Κωστή γνωρίζει πολύ καλά, από την πρώτη του θητεία στην ομάδα. Στις υποψηφιότητες και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, ο Νόρμπερτ Μπάλογκ, που περιμένει κι αυτός για να πάρει την ευκαιρία του.

Πέρα από τις δύο θέσεις, δεν αποκλείεται ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων να προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα εναντίον της Νέας Σαλαμίνας.

 

 

 

 

 

goal

season tickets 2019-2020
Previous post

Τα νεότερα από τον «Αρχάγγελο»

Next post

Η ώρα του Μπαλόγκ