ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠυρ ομαδον

Οι χαϊδεμένοι «μπέμπηδες» και ο περιφρονημένος Σιέλης

Η επιλεκτική προβολή ορισμένων γεγονότων αρχίζει να καταντά κουραστική. Μας βομβαρδίζουν από τη Κυριακή με κείμενα, ρεπορτάζ και κατασκευασμένους τίτλους για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του υποτίθεται αιώνιου. Οι «μικροί» νίκησαν το ντέρμπι, οι «μικροί» το ένα οι «μικροί» το άλλο. Κανένας δεν είδε όμως ότι τα δύο γκολ που δέχτηκε η αεκ ήταν καθαρά δώρα του τερματοφύλακα της. Αν δεν γίνονταν αυτά τα λάθη από τον Τόνιο αμφιβάλλω αν οι «μικροί» του Μπεργκ θα έπαιρναν έστω ένα πόντο από το παιχνίδι.

Που βρίσκεται όμως η επιλεκτική προβολή και ο κατευθυνόμενος θαυμασμός; Καθώς οι «μικροί» των απέναντι χρησιμοποιούνται ως ρεζέρβες και εκθειάζονται για αυτό, στην Ομάδα μας μέχρι τώρα αγωνιζόταν βασικός ένας άλλος μικρός παίζοντας μάλιστα και σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον χαρακτήρα τελικού! Ο λόγος βέβαια για τον Χρήστο Σιέλη που αγωνίστηκε στο Καζακστάν αλλά και στο ντέρμπι με την αελ, παιχνίδι το οποίο είχε αρκετή πίεση γιατί ήταν το αμέσως επόμενο της εφιαλτικής ήττας στη Λάρνακα από την αεκ. Ο Σιέλης για το νεαρό της ηλικίας του (20) τα πήγε αρκετά καλά σε ένα ντέρμπι και ένα νοκ-άουτ αγώνα για τη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στο παιχνίδι με την Ένωση αγωνίστηκε ως αλλαγή στη θέση του Γουίλερ ο οποίος δε μπορούσε να συνεχίσει λόγω τραυματισμού και έδειξε στον «Ούζου» ότι μπορεί και πρέπει να τον εμπιστεύεται. Σημαντικό στατιστικό είναι ότι σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε η Ομάδα μας πήρε τη νίκη (Τζιλάνι-αλλαγή, αελ-βασικός, Καϊσάρ-βασικός, Ένωση-αλλαγή). Σαφώς και δεν είναι ακόμα ένας ολοκληρωμένος κεντρικός αμυντικός αλλά έχει όλα τα φόντα να γίνει καθώς είναι πολύ εξελίξιμος.

Είδατε πουθενά να σχολιαστεί ο Σιέλης; Κανένας δεν είπε το παραμικρό για το δικό μας παιδί που αν και 20 ετών αγωνιζόμενος σε δύσκολα παιχνίδια δήλωσε παρόν. Η προσοχή πέφτει εσκεμμένα στους απέναντι που παίρνουν κατά λάθος αποτελέσματα. Όταν ένας Τόνιο δέχεται δύο αστεία γκολ και παίρνουν τα εύσημα οι αντίπαλοι, ότι δήθεν νίκησαν με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν, τότε τα λόγια περισσεύουν. Ο επικοινωνιακός πόλεμος που δέχεται η Ομάδα μας είναι μεγάλος γι’ αυτό πρέπει όλοι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και τα αυτιά μας κλειστά. Η αντεπίθεση της Ομάδας μας ξεκίνησε και κανένας δε μπορεί να την σταματήσει.

 

-Πορτοκαλί Τιμωρός-

Previous post

Διαγραφή Κλωναρίδη και πολλά ερωτηματικά

Next post

Αυτοί δηλώθηκαν για την Ευρώπη