Ποδοσφαιρο

Ο Τέτι και η πίεση

«Έτρεξε» να προλάβει καταστάσεις ο Nτομένικο Τέτι. Η μουρμούρα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ για τα τελευταία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με το κλίμα αμφισβήτησης που υπάρχει από μερικούς φιλάθλους τόσο προς το πρόσωπο του προπονητή Πάολο Τραμετσάνι όσο και σε ορισμένων παικτών, ανάγκασαν τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου των «γαλαζοκιτρίνων» να σηκώσει ασπίδα προστασίας.

Ο Ιταλός καθ’ ύλην αρμόδιος για τα θέματα προγραμματισμού των πρωτευουσιάνων θεώρησε πως είναι η στιγμή να στείλει μήνυμα ενότητας στον κόσμο. Και το έκανε μέσω γραπτής του δήλωσης, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονταν τα ακόλουθα: «Αυτή δεν είναι η στιγμή για παιχνίδι ευθυνών. Είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε την καρδιά μας. Κανένας δεν κερδίζει ή δε χάνει το πρωτάθλημα είτε τον Οκτώβριο είτε το Δεκέμβριο είτε ακόμα και το Μάρτιο».

Είναι φανερό πως και ο ίδιος νιώθει τη μεγάλη πίεση που υπάρχει στην ομάδα για κατάκτηση του τίτλου και πως εάν δεν επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος θα θεωρηθεί κι αυτός υπεύθυνος για την αποτυχία, κυρίως για τις επιλογές που έγιναν ή δεν έγιναν επί εποχής του.

 

goal

Previous post

Οι προτροπές του Τέτι

Next post

Τα εισιτήρια για το νέο ντέρμπι