ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο Τάμαρι πρέπει να πωληθεί

Κατάντησε κουραστικό το όλο σκηνικό γύρο από το μεταγραφικό σαφάρι για τον Μούσα Αλ Τάμαρι.

Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ο Ιορδανός πρέπει να πωληθεί για πολλούς και διάφορους λόγους.

  • Το συμβόλαιο του Μούσα ολοκληρώνετε το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι πλέων ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να υπογράψει επέκταση συμβολαίου. Άρα παίρνουμε δεδομένο το ότι τον Ιανουάριο θα υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του και θα αγωνίζεται μέχρι τον Μάιο για τον ΑΠΟΕΛ, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται.
  • Ο ίδιος ο παίχτης έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αποχωρίσει και να αγωνιστεί σε πιο ψηλό επίπεδο. Όλοι θυμόμαστε στο πρόσφατο παρελθόν όταν ο Ζαχίντ ήθελε να αποχωρίσει αλλά η διοίκηση δεν τον έδωσε, με αποτέλεσμα η απόδοση του να πέσει κατακόρυφα.
  • Τα παραμύθια ότι δεν θα αδικήσει τον ΑΠΟΕΛ είναι λόγια για κατανάλωση και όποιος τα πιστεύει είναι αφελείς. Ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται το οικονομικό και αγωνιστικό του συμφέρον και για τον ΑΠΟΕΛ δεν τον απασχολεί καθόλου και το έχει αποδείξει.
  • Η ομάδα έχει ενισχυθεί στη θέση του Τάμαρι με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην το υπολογίζει στους βασικούς μιας και θέλει να κτίσει μια ομάδα χωρίς ένα ποδοσφαιριστή που το μέλλον του είναι θολό και αβέβαιο.

Σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβητείται η αξία του ποδοσφαιριστή ούτε ξεχνάμε τα όσα πρόσφερε, αλλά όταν έχουμε να ζυγίσουμε ΑΠΟΕΛ και Τάμαρι επιλέγουμε ΑΠΟΕΛ.

@orangeWOLF

Previous post

Το στοίχημα του Ουζουνίδη

Next post

Να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό