ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Ο Ταμάρι και τα εκατομμύρια

Ο Μούσα Τάμαρι αυτή τη στιγμή είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη αγοραστική αξία και προοπτική. Ο άνθρωπος κάνει απίστευτα πράγματα στο γήπεδο και ανατρέπει πολλές φορές την άποψη ότι οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από ομαδική προσπάθεια.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ο Ιορδανός κέρδισε παιχνίδια, σχεδόν μόνος του με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το εκτός έδρας 3-2 κόντρα στην Ανόρθωση όπου κέρδισε δύο πέναλτι και σκόραρε ένα γκολ. Έκανε σπουδαίο παιχνίδι και με τον Απόλλωνα, σκοράροντας δύο γκολ, έχοντας μια ασιστ και ένα κερδισμένο πέναλτι, ενώ σε πολύ ψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του σε όλα τα ματς που αγωνίστηκε.

Ο Ιορδανός θα φύγει για την Εθνική του ομάδα και θα χάσει σίγουρα τα πρώτα ματς Ιανουαρίου και ήδη είναι μεγάλες οι κουβέντες που γίνονται για το πώς θα μπορέσει το ΑΠΟΕΛ να καλύψει το σημαντικό αυτό κενό. Παράλληλα είναι όλο και μεγαλύτερη η συζήτηση που γίνεται για το κατά πόσο οι γαλαζοκίτρινοι μπορούν στο μέσο της σεζόν να πουλήσουν σε ομάδα του εξωτερικού τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Κύπρο.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης ξέρει πολύ καλά ότι από τον Τάμαρι το ΑΠΟΕΛ θα βάλει στο ταμείο του ποσό ρεκόρ που δεν πήρε ποτέ ξανά κυπριακή ομάδα. Πολύ περισσότερα από τα 4,5 εκατομμύρια Ευρώ που πωλήθηκε ο Ρόλαντ Σάλαι στην Φράιμπουργκ και με ξεκάθαρη πρόθεση των διοικούντων ότι είναι να γίνει να είναι για την επόμενη σεζόν.

Αυτό βεβαίως είναι σχετικό, καθώς αν έρθει μια πολύ δελεαστική πρόταση στην οποία δεν θα είναι εύκολο να πουν όχι μπορεί να διαφοροποιηθεί το σκηνικό. Το μήνυμα του ΑΠΟΕΛ σε κάθε ενδιαφερόμενο είναι ότι πρέπει να φέρει πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ, είτε τώρα, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι για να πάρει τον ποδοσφαιριστή που μαγεύει με την απόδοση του στο γήπεδο.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες για να εντάξουν τον Μούσα Τάμαρι στο δυναμικό τους, με τον ποδοσφαιριστή να είναι απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του, αλλά και να δείχνει απόλυτο σεβασμό στην ομάδα που αγωνίζεται.

 

 

sport-fm

Previous post

Προς Ρουβάδες

Next post

Η ζηλοφθονία σας γέμισε φαντασιώσεις και συμπλέγματα