Ποδοσφαιρο

«Ο Ντολ παρακολούθησε και τους 3 φετινούς αγώνες»!

Μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο «Τόφικ Μπαχράμοφ», εκεί όπου ο Θρύλος μας  πανηγύρισε σπουδαία νίκη σε βάρος της Καραμπάχ (2-0) και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Αποκάλυψε πάντως με τοποθετήσεις του (ΣΠΟΡ FM 95,0) ότι η απομάκρυνση Πάολο Τραμετσάνι δεν ήταν απόφαση στιγμής.

«Το πιστεύαμε αν και γνωρίζαμε τις δυσκολίες. Μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας με τα παιδιά και έχοντας υπόψη τα όσα ζήσαμε αυτήν την εβδομάδα, δικαιωνόμαστε εμείς για την επιλογή μας και ο προπονητής για τις αλλαγές στο σύστημα. Παίξαμε σε μια καυτή έδρα απέναντι σε έναν σπουδαίο και έμπειρο αντίπαλο, αλλά εμείς, όπως ξέρει ο ΑΠΟΕΛ, πήραμε αυτό που θέλαμε.

Πιστεύω ότι οι αλλαγές γίνονται την κατάλληλη στιγμή. Δεν σας κρύβω ότι συνεδριάσαμε μετά τη Σουτιέσκα και θέσαμε θέμα προπονητή αλλά είπαμε να το αφήσουμε άλλο ένα παιχνίδι. Δουλέψαμε και βρήκαμε τη λύση εκείνη η οποία μας δικαίωσε.

Προσπαθώ να μην εξωτερικεύω το άγχος μου διότι αυτό μεταφέρεται και στην ομάδα. Με τον Ντολ είχαμε επικοινωνία και παρακολούθησε τους τρεις φετινούς αγώνες και μπήκε άμεσα στο πετσί του ρόλου. Το πρώτο παιχνίδι με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ το παρακολούθησε από την τηλεόραση και όχι από το γήπεδο»

Previous post

Έτσι τους... καρφώσαμε!!

Next post

Στις 20 (ΓΣΠ) και 28/8 με Άγιαξ