ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο δικαιωμένος Γουίλερ

Ο Χρήστος Γουίλερ ήταν (και) στο παιχνίδι απέναντι στην Καϊσάρ ένα από τα σημαντικά «εργαλεία» του Θρύλου μας στον δρόμο για την πρόκριση.

Η σκληρή δουλειά που ρίχνει στις προπονήσεις και η αφοσίωση του να καθιερωθεί στην Ομάδα μας, «ανάγκασαν» το προπονητή μας να του δώσει ξανά φανέλα βασικού. Με την επιλογή του αυτή, ο Ουζουνίδης δικαιώθηκε καθώς ο Γουίλερ «άρπαξε» την ευκαιρία από τα…μαλλιά και ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντα που είχε στον αγώνα. 

Πραγματοποίησε πολλά τρεξίματα, ήταν σωστός στις τοποθετήσεις του και βοήθησε τόσο αμυντικά αλλά και επιθετικά. Η δύναμη, το πάθος και η διάθεση του να παίξει ποδόσφαιρο είναι εμφανές, ο Χρήστος διψάει για διάκριση και θα παλέψει ούτως ώστε έχει πάντα μια θέση στο αριστερό άκρο της αμυντικής μας γραμμής.

Έχει όλα τα προσόντα και την όρεξη να το κάνει άλλωστε, δείχνει πανέτοιμος και συγκεντρωμένος στο στόχο. Μπορεί να μην είχε αγωνιστεί καθόλου στα πρώτα τρία επίσημα παιχνίδια του Θρύλου φέτος ωστόσο δεν έσκυψε το κεφάλι. Δούλεψε και δικαίως κέρδισε την θέση του στην ενδεκάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά. 

Στο χέρι του είναι να παραμείνει εκεί, αρκεί να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο Καζακστάν…

 

Πορτοκαλί Πύραυλος

Previous post

Εκτός καταλόγου και ο Μιχαίλοβιτς

Next post

Δεξί μπακ είπαμε;