ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ντεμπούτο για Γένσεν, Γέφτοβιτς

Το ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα, όπου θα προσπαθήσει στο Τσίρειο να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν δύο επιπλέον επιλογές, καθώς είναι διαθέσιμοι οι Μάϊκ Γένσεν και Μίλαν Γέφτοβιτς οι οποίοι εγγράφηκαν στο δυναμικό της ομάδας, ενώ έχουν φτάσει στα γραφεία της ΚΟΠ και όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Αναλόγως της ετοιμότητας που θα κρίνει ο Κόρε Ινγκέρμπριγκτσεν ότι βρίσκονται θα αξιοποιηθούν με τον Σέρβο να έχει περισσότερο διάστημα προπονήσεων με την ομάδα και θεωρητικά κρίνεται πιο έτοιμος.

Πολύ πιθανόν να κάνουν και οι δύο ντεμπούτο με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα στο Τσίρειο και στους γαλαζοκίτρινους ελπίζουν ότι με την παρουσία τους θα αλλάξουν κατά πολύ προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας.

Γνωρίζει καλά και τους δύο ποδοσφαιριστές ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ και θεωρεί πως όταν παρουσιαστούν στο επίπεδο που μπορούν θα αποτελέσουν σημαντικά γρανάζια στην προσπάθεια αντεπίθεσης.

Κατά τ’ άλλα η αυριανή μέρα θα φέρει την κάθοδο του Μπιόρν Σιγκούρνταρσον στην Κύπρο και την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με το ΑΠΟΕΛ.

Εξέλιξη που θα φέρει εκτός ρόστερ τον Ρομάν Μπέζιακ ο οποίος δεν υπολογίζεται. Όσον αφορά τον Σάββα Γκέντσογλου ακόμα δεν προέκυψε συμφωνία για να αποχωρήσει.

Εκφράζεται αισιοδοξία ότι με καλή θέληση και από τις δύο πλευρές θα προκύψει αίσια κατάληξη.

Previous post

«Τιτίβισμα» για τον ταλαντούχο Βαλακάρι

Next post

Τα εισιτήρια για το Τσίρειο