ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Να «σφραγίσει» τον τίτλο

Το ραντεβού τίτλου με τον Απόλλωνα πλησιάζει και στο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να πάρουν τη νίκη και να σφραγίσουν με πανηγυρικό τρόπο την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Με αέρα υπεροχής από τις τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού, θα προσπαθήσουν να κλείσουν τη χρονιά με αλάνθαστο απολογισμό κόντρα στον κύριο ανταγωνιστή τους για τον τίτλο. Θα είναι κάτι μοναδικό, καθώς μπορεί η ομάδα να μετρά έξι σερί πρωταθλήματα, όμως δεν έτυχε ξανά να καταγράψει τέτοιο επίτευγμα.

Κάτω από τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, το ντέρμπι του Σαββάτου πέραν από το ότι δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι να σφραγίσει ουσιαστικά την κατάκτηση του τίτλου, αποτελεί και άλλο ένα μεγάλο στοίχημα για να επιβεβαιώσουν οι γαλαζοκίτρινοι την κυριαρχία τους, φτάνοντας σε τέταρτη φετινή νίκη κόντρα στον Απόλλωνα.

Η ευκαιρία αυτή εξιτάρει τους πάντες στον Αρχάγγελο και φαίνεται μέσα από την καθημερινότητα των προπονήσεων πόσο πολύ θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση τίτλος μέσα από το ντέρμπι του Σαββάτου. Ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό το ματς είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα, όμως φιλοδοξούν ότι και πάλι θα πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

 

 

 

Κώστας Παναγιώτου

Previous post

Αποφασισμένοι για τη νίκη

Next post

Οι Πορτοκαλί θα είναι στο ΓΣΠ!