ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Να μην παίξουν με τη φωτιά…

Άλλη μια ευρωπαϊκή μέρα ξημερώνει για την Ομάδα μας, αφού στις 15:00 αντιμετωπίζουμε την Καϊσάρ στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στο σημερινό δύσκολο αγώνα, αφού η πρόκριση στην επόμενη φάση θεωρείται μονόδρομος. Για να φτάσουμε μέχρι εκεί χρειάζεται να γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους.

Οι κίνδυνοι που εμμένουν στις μονές αναμετρήσεις είναι αρκετοί και έτσι η αμυντική γραμμή κυρίως, πρέπει να βρίσκεται σε διαρκεί επιφυλακή. Από την άλλη, στο επιθετικό κομμάτι, τα όσα είδαμε με την ΑΕΛ, έδωσαν μια διαφορετική νότα, αλλά χρειαζόμαστε πλουραλισμό και άνεση στο σκοράρισμα.

Ο αγώνας, θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 ώρα Κύπρου (18:00 ώρα Καζακστάν) και ο αγώνας θα γίνει στο Σίκμεντ. Το συγκεκριμένο γήπεδο δεν αποτελεί τη φυσική έδρα της Καϊσάρ, αλλά ούτε γενικά υπάρχει επαφή με το εν λόγω γήπεδο.

Η πρόκριση θεωρείται μονόδρομος, άπαντες πρέπει να έχουν συγκέντρωση και καθαρό μυαλό στο παιχνίδι τους. Η πρόκριση, είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας…

Previous post

Καζάκοι

Next post

Ο παρτενέρ του Σάντος και οι σκέψεις για τον Μούσα