ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ν. Πετεβίνος: «Το θέμα είναι να έχεις συνέχεια και συνέπεια»

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναφέρθηκε στον απόηχο του αγώνα με τον Απόλλωνα, αλλά και για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα.

«Ούτε η ένταση μετά το τέλος του αγώνα ήταν από πλευράς ΑΠΟΕΛ ως επιλογή, ούτε το θέμα των ανακοινώσεων. Ειπώθηκαν αρκετά και ζητήσαμε να τελειώνει το παραμύθι και να υπάρχει κατάθεση στοιχείων. Από τη στιγμή που ο Απόλλωνας έχει δεσμευτεί να παρουσιάσει στοιχεία, περιμένουμε. Έχουμε περάσει 4 μέρες από το παιχνίδι. Φανταζόμαστε ότι αυτά τα στοιχεία είναι μαζεμένα χρόνια τώρα. Αναφέρομαι σε αυτά που γράφει ο Απόλλωνας και που απασχολούν και τα ΜΜΕ.  Έχουμε την απαίτηση των μέσων να εγείρουν τα ερωτήματα. Αυτά που γράφτηκαν στην ανακοίνωση του Απόλλωνα, τα απέδειξε κάποιος ή είναι απλά λόγια;

Εμείς απαντήσαμε σε μα ανακοίνωση με αριθμούς και στοιχεία. Αποδείχθηκε μέσω των στοιχείων που καταθέσαμε στην ανακοίνωση, ότι αυτό που λέχθηκε στην ανακοίνωση του Απόλλωνα, δεν ευσταθεί. Τα λέω αυτά, επειδή είχαμε την τοποθέτηση ότι θα καταθέσουν στοιχεία. Δεν ήταν επιλογή μας αυτό το πράγμα» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο κ. Πετεβίνος στάθηκε στο γεγονός ότι κανένας από τους 15 δημοσιογράφους που ήταν στη διάσκεψη του ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνας, δεν έκανε ερώτηση στους προπονητές…

«Έχει τελειώσει το παιχνίδι και δεν υπάρχει ένας δημοσιογράφος να κάνει μια ερώτηση στη διάσκεψη. Δεν υπήρχε κάτι να ερωτηθεί ο ένας ή άλλος προπονητής. Το λέω για όλους. Υπήρχαν 15 δημοσιογράφοι και κανένας δεν ρώτησε κάτι. Το λέω αυτό γιατί είναι θέμα σεβασμού προς τα μέσα. Πραγματικά μας ενόχλησε αυτό».

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα…  

«Όταν ξεκινούσε αυτό το αγωνιστικό οδοιπορικό, από τον αγώνα με την ΑΕΚ, ξέραμε ότι είναι οι αγώνες που πρέπει να βελτιωθούμε για να πάρουμε βαθμούς. Είναι ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη να δείξουμε στον εαυτό μας και στον κόσμο μας ότι συνεχίζεται αυτό προς τα πάνω. Χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Η Νέα Σαλαμίνα, ούτε αμελητέα ποσότητα είναι, ούτε ομάδα που μπορείς να υποτιμήσεις. Φέτος είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, μπορεί να τα βάλει με τον οποιοδήποτε και είναι ομάδα συνόλου. Είναι ομάδα προπονητή και που μπορεί να βγάλει πράγματα. Επιβάλλεται να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να αποδείξουμε ότι πάμε μπροστά.

Στο ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει συμβιβασμός. Ακόμα και τώρα που είμαστε σε απόσταση βολής από την κορυφή, δεν είναι αρκετό. Θέλουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Θέλουμε να έχουμε και καλή αγωνιστική εικόνα. Το θέμα είναι να έχεις συνέχεια και συνέπεια».

Για την κατάσταση του Ρουέδα…

«Ο Ρουέδα υπολογίζεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα τη Δευτέρα. Έχει μπει στο γήπεδο από την προηγούμενη Δευτέρα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς και του έτυχε αυτός, σε μια δύσκολη ηλικία. Είναι όμως μαχητής. Πλέον νιώθει 100% έτοιμος και τον περιμένουμε από τη Δευτέρα».

Αν το ΑΠΟΕΛ θα αλλάξει εταιρεία αθλητικού υλικού…  

«Τελειώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιο με τη Nike. Είχαμε πέντε προσφορές, αν δεν υπάρξει υπογραφή, δεν θα πω το οτιδήποτε. Είναι πιθανό να αλλάξουμε εταιρεία αθλητικού υλικού».

Previous post

Με μεγαλύτερη δυναμική και αυτοπεποίθηση

Next post

Ομόφωνη η απόφαση για διαγραφή του Σήφη