ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ν.Πετεβίνος: «Ήταν μια απάντηση…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας μίλησε το πρωί στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 για το χθεσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Κάλεσε τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη, να ζητήσει τις κάμερες του χθεσινού αγώνα για να φανεί ποιοι έβριζαν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Προερχόμασταν από μια ήττα από ένα βασικό συνδιεκδικητή. Αυτό που εμείς κοιτάζαμε και κοιτάζουμε είναι το πώς θα βελτιώσουμε τον εαυτό μας. Έχουμε αποδείξει αρκετές φορές και στο παρελθόν ότι όταν είμαστε καλά μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο. Θα συνεχίσουμε να ζητούμε υπομονή από τον κόσμο γιατί η βελτίωση δεν έρχεται από τη μια μέρα στην άλλη. Το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε μια ομάδα που έχει κτιστεί από πολλούς νεαρούς παίκτες που χρειάζονταν χρόνο και υπομονή. Αυτό το πράγμα σιγά σιγά θα φαινόταν στο γήπεδο. Η μεγάλη σε έκταση νίκη δεν δίνει πάρα πολλά πράγματα, πέρα από τους βαθμούς και τη ψυχολογία. Ήταν μια απάντηση σε σχέση με το τι πιστεύουμε εμείς ότι υπάρχει μέσα στην ομάδα. Είμαστε οι πρωταθλητές και αυτό το συστατικό δεν είναι κάτι το οποίο αποκτάς σε λίγα χρόνια, είναι κάτι που το κουβαλάς».

Για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ντέρμπι: «Τα πλείστα παιδιά που αγωνίστηκαν χτες πέρα από την επιστροφή του Ενσούε ο οποίος είναι πάρα πολύ σημαντικός παίκτης, αποδεικνύει ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια φάση που όταν υπάρχουν επιλογές φαίνεται και το βάθος του ρόστερ».

Για την τακτική που επέλεξε ο Τραμετσάνι: «Δεν υπήρχε καμιά σκέψη από τον κύριο Τραμετσάνι για το πώς θα αγωνιστεί ο Απόλλωνας. Χρησιμοποίησε ένα σύστημα για να μπορέσει να βγάλει τα θετικά στοιχεία των 11 παικτών που θα αγωνίζονταν στο γήπεδο, ανεξαρτήτως αντιπάλους. Δεν μας ενδιέφερε ο αντίπαλος αλλά το πώς θα αγωνιστούμε εμείς».

Για τις δηλώσεις του Νίκου Κίρζη: «Αυτή είναι η καραμέλα που αναφέρει ο Απόλλωνας και που κανένας δεν έχει ακούσει κάτι συγκεκριμένο. Είπε θα μιλήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, χάθηκε. Είπε κάποια πράγματα στη γενική συνέλευση των προέδρων και όταν τον ρώτησε ο πρόεδρος της ΚΟΠ τι εννοεί πάλι δεν πήρε καμία απάντηση. Χτες τον ρωτούσε ο δημοσιογράφος και ο κύριος Κίρζης είπε ότι τα είδε όλος ο κόσμος. Είναι άξιον απορίας πως ένα προαποφασισμένο πρωτάθλημα κρίνεται στο 88ο λεπτό. Υπάρχει ακόμη μια καραμέλα με το θέμα της ταφόπλακας του ποδοσφαίρου. Ο κ. Κίρζης έχει πει ότι ο κόσμος δεν πάει στα γήπεδα, όχι για την κάρτα φιλάθλου. Άρα από εκεί και πέρα πάμε στο προηγούμενα χρόνια. Γνωρίζετε ότι πέρσι ο Απόλλωνας είχε αύξηση στην προσέλευση κόσμου σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά; Άρα που καταλήγουμε. Όταν παρουσιάζεις κάποια επιχειρήματα θα πρέπει να έχει και κάποια υπόσταση το επιχείρημα. Ακούσαμε αρκετά από τον πρόεδρο του Απόλλωνα χθες. Τον καλούμε να ζητήσει και τις κάμερες για να δούμε ποιος βρίζει ποιον».

Για τις υποχρεώσεις του Τάμαρι με την Ιορδανία: «Θα παραχωρήσουμε τον παίκτη μας στις 23 Δεκεμβρίου. Δεδομένα δεν θα τον έχουμε μέχρι και τις 13 του μήνα».

Previous post

ΝΙΑΟΥ

Next post

Σεισμικές δονήσεις και πλημύρες…