ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μίλησε για όλους και για όλα

Για όλους και για όλα μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος, στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Αναφέρθηκε στην πρώτη νίκη της ομάδας μας, για τον ανταγωνισμό που υπάρχει πλέoν στις προπονήσεις ενώ αν και είναι δύσκολο δεν απόκλεισε το ενδεχόμενο ενισχύσεις.

Έγινε αναφορά στους τραυματίες αλλά και στο δύσκολο ταξίδι στο Καζακστάν.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

Για την αντίδραση που έβγαλε το ΑΠΟΕΛ: «Ανεξαρτήτως του τι και το πώς συνέβη προηγουμένως, ήταν σημαντικό να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Το δεύτερο ζητούμενο ήταν να έχουμε μια καλύτερη εμφάνιση απ’ τα προηγούμενα παιχνίδια. Αν δεν είχαμε καλή εμφάνιση δεν θα μπορούσαμε να έχουμε και καλό αποτέλεσμα. Τη νίκη την πήραμε γιατί όλοι κατανοήσαμε το πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης και το δεύτερο ήταν η εμφάνιση που ήρθε ακόμη και μετά την προσθήκη νέων προσώπων στην ενδεκάδα. Έχουμε πολλές ποιοτικές μονάδες και το ζητούμενο είναι να το δούμε στην πράξη και όχι μόνο στις προπονήσεις. Κάναμε ένα πρώτο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση».
Για τον προγραμματισμό και την καθυστέρηση: «Ο Ζεράλδες ήταν ένας ποδοσφαιριστής που πριν από τρεις εβδομάδες δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει σε συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ για δυο λόγους. Απ’ τη μια η Μακάμπι δεν είχε ξεκαθαρίσει αν θα έκανε πρόταση για απόκτηση του και δεύτερο δεν είχε ξεκαθαρίσει αν θα έμενε ελεύθερος. Το status άλλαξε μέσα σε λίγες μέρες και γι’ αυτό τον αποκτήσαμε. Μόλις είχαμε την ευκαιρία τον αποκτήσαμε. Μόλις πριν από δέκα μέρες προέκυψε και ο συμβιβασμός του Ενσούε με τον Απόλλωνα. Πιο πριν δεν υπήρχε κάτι. Το θέμα του Ζόρζε, ήρθε όταν έπεσε η Βιτόρια. Το παζάρι φέτος ήταν διαφορετικό».
Για το αν θα προκύψει άλλη μεταγραφή: «Με βάση τα δεδομένα της στιγμής όχι. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί με βάση τις προτεραιότητα της ομάδας. Είμαστε σε μια κατάσταση που ο προπονητής έχει επιλογές σε όλες τις θέσεις. Τώρα αν θα προκύψει κάτι ως αύριο τα μεσάνυχτα δεν μπορώ να το αλλάξω».
Για τη πιθανότητα πώλησης: «Η διαφοροποίηση που υπάρχει είναι πως δεν υπήρχε καμιά πρόταση απ’ την Αρμίνια για τον ποδοσφαιριστή, ενώ το θέμα με τον Νότιγχαμ Φόρεστ έχει κλείσει γιατί δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές ένεκα ομοσπονδίας. Μόνο η Μπρέσια υπάρχει αυτή τη στιγμή. Αυτό διαμορφώνει την πραγματικότητα με τον Νικόλα Ιωάννου. Έχει ενσωματωθεί πίσω στην ομάδα κανονικά και πρέπει να παλέψει για τη θέση του. Ο ανταγωνισμός που βλέπουμε στις προπονήσεις άρχισε να φέρνει αντίκτυπο στο αγωνιστικό κομμάτι. Το ενδιαφέρον που προέκυψε για τον Μούσα, δεν ήταν τέτοιο που να συνάδει με τα θέλω μας».
Για τον Εφραίμ, τον Γένσεν και τον Νουχίου και την Ευρωπαϊκή λίστα: «Μπορούμε να κάνουμε δυο αλλαγές 24 ώρες πριν τον αγώνα. Ο προπονητής θα μας πει απόψε αν θέλει κάποια αλλαγή στην λίστα. Εκτός θα είναι ο Γένσεν που δεν μπορεί να προλάβει τον αγώνα».
Για το ταξίδι: «Αναγκαστικά φεύγουμε μια μέρα πιο πριν για να κάνουμε μια προπόνηση στο γήπεδο που θα παίξουμε. Δεν έχει συνθετικό χλοοτάπιτα το γήπεδο που θα αγωνιστούμε και είναι καλό. Για το θέμα του κορωνοϊού προβήκαμε ήδη στην δειγματοληψία όπως επιβάλει η UEFA, κλείσαμε το ξενοδοχείο που θα απομονωθεί η ομάδα. Θέλει προσοχή, είδαμε να χάνονται προκρίσεις από ένα κρούσμα.

Previous post

Ανασκόπηση αγωνιστικής

Next post

Από την εθνική Λετονίας στον Θρύλο μας