ΚαλαθοσφαιραΣωματειο

Με Julian Norfleet στον Στρόβολο

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει απόψε τον Κεραυνό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League στις 19:00 στο «Κώστας Παπαέλληνας». Το Σωματείο με ανακοίνωση του, ενημερώνει για τον αποψινό αγώνα, για την αρνητική προϊστορία που έχουμε κόντρα στην ομάδα του Στροβόλου αλλά και για την επερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

“Με μία σημαντική προσθήκη, αυτή του Αμερικανού Julian Norfleet, μεταβαίνει σήμερα το απόγευμα στον Στρόβολο ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, όπου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League αντιμετωπίζει στο «Κώστας Παπαέλληνας» τον Κεραυνό. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00.

Η παρουσία του Norfleet, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Βασίλη Φραγκιά, αυξάνει τη δυναμική της ομάδας μας, που παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες ενός παιχνιδιού απέναντι σε ένα σαφώς πιο έτοιμο αντίπαλο, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις ενθαρρυντικές εμφανίσεις των δύο πρώτων αγωνιστικών και να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Σημειώνεται πως μετά τον σημερινό αγώνα με τον Κεραυνό ακολουθεί δεκαπενθήμερη διακοπή για την ομάδα μας, καθότι την ερχόμενη βδομάδα έχει ρεπό. Πρόκειται για γεγονός που δίνει στον κ. Φραγκιά τη δυνατότητα να δουλέψει με τους καλαθοσφαιριστές του εντατικά και με μεγαλύτερη ευχέρεια  χρόνου, ώστε στο τοπικό ντέρμπι με την Ομόνοια στο Λευκόθεο, την οποία η ομάδα μας θα φιλοξενήσει με την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη και ακόμη πιο διεκδικητική. Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάθεση του ελλαδίτη τεχνικού αναμένεται να τεθεί μέχρι τότε και ο Landen Lucas.

 

Κόντρα και στην… προϊστορία

Πάντως, στον αποψινό αγώνα στον Στρόβολο, η ομάδα μας δεν καλείται να αντιμετωπίσει μόνο τον Κεραυνό, αλλά και την αρνητική προϊστορία που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Και αυτό, αφού στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ μόνο δύο φορές έφυγε από το «Κώστας Παπαέλληνας» με το ροζ φύλο αγώνα.

 

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών:

2019/20: Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ: 100-63

2018/19: Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ: 74-87

2017/18: Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ: 74-67, 90-73

2016/17: Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ: 72-65, 78-69

2015/16: Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ: 76-62

2014/15: Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ: 64-57, 81-82”

Previous post

Ο Μαντούκα υπέγραψε Σατσιά

Next post

Στη μάχη και οι πιτσιρικάδες