Ποδοσφαιρο

«Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά»

Η Ομάδα μας άρχισε δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σήμερα (3/7), στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος» έγινε η πρώτη προπόνηση στην οποία απουσίαζαν οι Βούγιαντιν Σάβιτς, Πραξιτέλης Βούρος, Λίνους Χαλένιους και Γκάγιας Ζαχίντ.

Στους δύο πρώτους δόθηκε άδεια έως τις 15 Ιουλίου για να βρουν ομάδα, ο Σουηδός επιθετικός λέει «αντίο» και ο τελευταίος θα επιστρέψει τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Όλη η περίοδος προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο. Κατά τη διάρκειά της και μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων έχουν διευθετηθεί 6 φιλικοί αγώνες.

Η προετοιμασία αυτή την φορά θα κρατήσει για δύο μήνες και όχι 40 μέρες, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο προπονητής μας Μαρίνος Ουζουνίδης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές μας στις προπονήσεις και έστειλε μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας: «Επιστροφή στις κανονικές προπονήσεις μετά από 5 μήνες. Ζήσαμε μια περίεργη εποχή όμως έχουμε πλέον ξανά την ευκαιρία να μυρίσουμε το γρασίδι και να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά. Έχουμε μαζί μας κάποιους νέους παίκτες και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Να τους υποδεχθείτε με σεβασμό και να τους βοηθήσετε όπως και αυτοί θα σας δείξουν σεβασμό. Ξεκινάμε δουλειά».

Previous post

Άρχισε δουλειά για το 8ο σερί

Next post

Τι ισχύει για Τάμαρι και Ιωάννου