ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Κρατάμε τους 3 βαθμούς και προχωράμε

Μπορεί η ομάδα μας να μην έπαιξε το ποδόσφαιρο που θα θέλαμε αλλά για την ώρα κρατάμε τα θετικά.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο ΑΠΟΕΛ εδώ και βδομάδες παίζει χωρίς τον Τομάς ΝτεΒινσέντι ενώ χτες δεν υπολογιζόταν ούτε ο Ανουάρ έτσι έπρεπε να αλλάξει όλο το κέντρο. Δεν έφτανε αυτό, οι δυο ακραίοι αμυντικοί αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού με τον Μικ Μακάρθι να πηγαίνει σε λύση ανάγκης για το αριστερό άκρο μιας και ο Σιέλης δεν αγωνίστηκε ξανά εκεί.

Πέραν των αγωνιστικών προβλημάτων, ο παράγοντας ψυχολογία είναι το παν. Η ομάδα μας μετά από τα πολλά και συνεχή κακά αγωνιστικά αποτελέσματα, έψαχνε τρόπο να επιστέψει στην ομαλότητα έτσι από το χτεσινό παιχνίδι πάνω από όλα κρατάμε την νίκη.

Στο αγωνιστική κομμάτι θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε σε μερικούς ποδοσφαιριστές που έδειξαν κάποια καλά στοιχεία. Ο Κλωναρίδης που μέχρι σήμερα είναι απογοητευτικός έδειξε να έχει όρεξη και ελπίζουμε σιγά σιγά να βρει τον καλό του εαυτό. Ο Ζαχήντ έπαιξε σε μια άγνωστη για τον ίδιο θέση αλλά δεν τα πήγε άσχημα, ενώ ο Γιένσεν ήταν πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα αλλά δεν βοήθησε καθόλου στο δημιουργικό κομμάτι. Από την άλλη τα επιθετικά φτερά Εντογκαλά και Αντζίλι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποια ρήγματα αλλά έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να γίνουμε ομάδα.

Γενικά ο ΑΠΟΕΛ χτες δεν ήταν καλύτερος από τα προηγούμενα παιχνίδια απλά κατάφερε να βρει δίχτυα σε μια στημένη φάση ενώ αμυντικά δείξαμε σημάδια βελτίωσης. Όπως είπε και ο κ. Μακάρθι «ο μόνος τρόπος να βελτιωθείς είναι οι νίκες», έτσι και εμείς κρατάμε την νίκη και προχωράμε.

@orangeWOLF

Previous post

Με πιά λογική

Next post

Διερωτήθηκε για την προκατάληψη