ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Καθήκον και υποχρέωση μας στον Θρύλο, τον Θεό μας

Διανύουμε μια «παράξενη» χρονιά… Έγιναν σοβαρά εγκλήματα στον προγραμματισμό, κυρίως από τους δύο Ιταλούς. Η διοίκηση έκανε επίσης τα δικά της, μεγάλα λάθη. Πολύ μεγάλες είναι και οι ευθύνες αρκετών παικτών που εδώ και μήνες έχουν πολύ μικρή προσφορά.

Όμως τώρα, δεν είναι η ώρα του απολογισμού. Τώρα είναι η ώρα που ο Θρύλος μας θα πρέπει να δείξει πόσο πολύ θέλει το 8ο σερί και να το αποδείξει στο γήπεδο.

Τώρα, είναι η δική μας ώρα. Ο θρυλικός κόσμος του ΑΠΟΕΛ, πρέπει με την σειρά του να δείξει πόσο πιστεύει στην Ομάδα, πόσο την αγαπά και να την βοηθήσει να κερδίσει τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς (μέχρι τον επόμενο).

Οι χιλιάδες αντι- ΑΠΟΕΛίστες λύσσαξαν με τις επιτυχίες μας, βγήκαν από τα αραχνιασμένα ερμάρια τους και οργανώθηκαν όσο ποτέ άλλοτε με μοναδικό σκοπό να μας εκθρονίσουν.

Κατάφεραν με την κάρτα οπαδού να εξουδετερώσουν το μεγαλύτερο όπλο μας, τους οργανωμένους οπαδούς μας και είναι αλήθεια πως μας αποδυνάμωσαν αρκετά.

Αύριο (2/3, 19:00), στο ΓΣΠ θα πρέπει να τους αποδείξουμε πως όλοι οι υπόλοιποι ΑΠΟΕΛίστες μπορούμε να γίνουμε και να λειτουργήσουμε σαν τους οργανωμένους, με το ίδιο πάθος.

Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν ξανά στο ΓΣΠ. Κερδίζοντας αυτό το ντέρμπι, θα βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, θα μειώσουμε στους 2 τους βαθμούς από την κορυφή και θα στείλουμε σε εχθρούς και φίλους το μήνυμα της δυναμικής επιστροφής μας.

Ο καθένας από εμάς, ας πείσει ακόμα ένα ΑΠΟΕΛίστα να έρθει στο γήπεδο και να συνδράμει στην αγωνιστική αναγέννηση του Θρύλου μας. Να δείξουμε και στους παίκτες μας τι σημαίνει ΑΠΟΕΛίστας και πόσο πολύ θέλουμε τον ΑΠΟΕΛ μας να μείνει στον θρόνο του για πολλά ακόμα χρόνια.

Είναι υποχρέωση και καθήκον μας να επαναφέρουμε τον Θρύλο μας στην κορυφή. Αύριο πάμε ΟΛΟΙ ΓΣΠ.

ΑΠΟΕΛ – ΘΡΥΛΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΕΛ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΑ

Previous post

Η αποστολή για το ματς της χρονιάς

Next post

«Ας τους δείξουμε ποιοι είμαστε»