ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΠυρ ομαδον

Καταστρέψατε ότι αγαπάμε, κύριοι!

Η πολύκροτη υπόθεση Ουζόχο έφτασε στο τέλος της. Με βάση την απόφαση της ένστασης η ομάδα μας βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση, 1 βαθμό μακριά από τον απόλλωνα.  Δεν γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για την υπόθεση αυτή, ωστόσο με αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν αποδεικνύεται  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ότι η ταφόπλακα του κυπριακού ποδοσφαίρου μπήκε και επίσημα.

 

Από τη μια η κάρτα φιλάθλου, από την άλλη οι ανίκανοι ιθύνοντες του ΚΟΑ και της ΚΟΠ, σφράγισαν την ταφόπλακα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Το φίλαθλο κοινό δυσκολεύεται πλέον να εμπιστευθεί τον οποιονδήποτε εμπλέκεται με το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο καθένας λειτουργεί με βάση το συμφέρον, ο καθένας βλέπει αυτά που τον βολεύουν και η απομάκρυνση των φιλάθλων από τα γήπεδα συνεχίζεται.

 

Το φίλαθλο κοινό “ξενέρωσε” αρχικά με την επιβολή της κάρτας φιλάθλου, ωστόσο το θέμα του Ουζόχο ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ο ΚΟΑ και η ΚΟΠ είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση η οποία εξελίχθηκε σε σήριαλ. Ο διορισμός νέων μελών αλλά και του νέου προέδρου, απέδειξε περίτρανα ότι κάθε άλλο παρά το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου θέλουν. Όχι επειδή η απόφαση του αθλητικού δικαστή δεν βολεύει το ΑΠΟΕΛ, αλλά επειδή η υπόθεση αυτή αποτέλεσε μια μικρογραφία του κυπριακού ποδοσφαίρου με σκοπιμότητες και κομματικές παρεμβολές.

 

Την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα μας πάει Λεμεσό με την πλάτη στον τοίχο. Προπονητής, παίχτες, διοίκηση καλούνται να λύσουν τα εσωτερικά προβλήματα και ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ να παλέψουν την Κυριακή και να πάρουν το τρίποντο. Σε αντίθετη περίπτωση, το 7ο συνεχόμενο απομακρύνεται.

 

ΥΓ1: ΚΟΑ και ΚΟΠ είστε υπαίτιοι της κατάντιας του κυπριακού ποδοσφαίρου.

 

ΥΓ2: Αδέλφια ΑΠΟΕΛίστες, έφτασε η στιγμή που πρέπει να συσπειρωθούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να παλέψει ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ.

 

ΥΓ3: Η ταφόπλακα στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο σφραγίστηκε και επίσημα. Ευχαριστούμε λαμόγια!

 

 

 

Πορτοκαλί Diva

Previous post

Όποιος δεν μπορεί, στο καλό!

Next post

Ο θρύλος Νούνο Μοράις ο Πίντο και ο Μαντούκα!