ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Κανείς σαν και αυτόν εδώ και χρόνια

Με αφορμή την αποχώρηση του Νικόλα Ιωάννου από το ρόστερ της Ομάδας μας αλλά και τον τραυματισμό του Χρίστου Γουίλερ, φαίνεται ότι αρχίσαμε να ξεμένουμε από επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας. Μία θέση που παλιά κατείχαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ.

Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τον παιχταρά Γουίλιαμ Μποαβεντούρα που οι εμφανίσεις του με τα γαλαζοκίτρινα έμειναν χαραγμένες στις μνήμες όλων των Αποελιστών. Κύριο χαρακτηριστικό του Βραζιλιάνου ήταν η συμβολή του στην επιθετική ανάπτυξη της Ομάδας κάτι που μας λείπει τα τελευταία χρόνια. Αξέχαστα θα μείνουν φυσικά  τα παιχνίδια απέναντι στην Βίσλα, την Ζενίτ και την Λυών που ο παιχταράς ήταν από τους πρωταγωνιστές.

Αν εξαιρέσουμε και τον Ρομπέρτο Λάγο ο οποίος και αυτός ήταν από τα σημαντικότερα «γρανάζια» της όλης επιτυχημένης πορείας, δεν έχει έρθει άλλος παίκτης στην συγκεκριμένη θέση που να μπορεί να συγκριθεί με τον Μποαβεντούρα και αυτό αποτελεί πλήγμα για το ΑΠΟΕΛ.

Ευελπιστούμε, ο Χρίστος Γουίλερ τώρα που του δόθηκε η ευκαιρία, να καταφέρει να καλύψει επάξια την θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας όπως έκαναν παλαιότερα μεγάλες μορφές της ιστορία του συλλόγου μας.

 

Το πολυβόλο        

Previous post

Τι έκανε πέρσι η Ζρίνσκι στο Γιουρόπα Λιγκ

Next post

Άλλο ένα θετικό κρούσμα