Ποδοσφαιρο

Καμπανάκι ενόψει Ζρίνσκι

Κάνοντας μια και όχι τόσο καλή εμφάνιση όπως τις δύο που προηγήθηκαν με Αελ και Καϊσάρ αντίστοιχα αλλά και με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει την ΕΝΠ πραγματοποιώντας την τρίτη της σερί νίκη.

Με την έναρξη του αγώνα αφού προηγήθηκε ένα αλαλούμ στην περιοχή ο Ζαχίντ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 2’ της αναμέτρησης. Έξι λεπτά μετά ο Ουζουνίδη αναγκάστηκε να βγάλει εκτός τον Γουίλερ ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα τραυματίας.

Οι ποδοσφαιριστές μας παρά το γρήγορο γκολ του Ζαχίντ θύμισαν την κακιά εικόνα που έβγαζε ο ΑΠΟΕΛ στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου αφού οδηγήθηκαν σε επιπόλαιες μεταβιβάσεις κάτι που έδινε το δικαίωμα στον αντίπαλο να απειλεί. Ευτυχώς στο 73’ μετά από ασσίστ του Τάμαρι ο Ζαχίντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 αποφορτίζοντας έτσι την ομάδα από την πίεση.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας έκανε μια μέτρια εμφάνιση που ευτυχώς δεν της στοίχισε. Η συνέχεια είναι απαιτητική και όπως είπαμε τις προηγούμενες φορές πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα για να δούμε τον ΑΠΟΕΛ που θέλουμε αφού το όλο σκηνικό που αφορά την εικόνα της ομάδας παραμείνει ρευστό.

Ο αγώνας της Πέμπτης απέναντι στην Ζρίνσκι απαιτεί προσοχή και η σημερινή εμφάνιση θα πρέπει να ηχήσει καμπανάκι αφού τα λάθη απαγορεύονται. Ο Ουζουνίδης πέραν από όλα τα αλλά καλείται να διαχειριστεί και το κομμάτι των τραυματισμών των Σαχάρ και Γουίλερ ευελπιστώντας ότι θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Πέμπτης.

Previous post

Εντεκάδα με Ενσούε κεντρικό αμυντικό

Next post

Άστρο Ζαχίντ τον οδηγεί