Ποδοσφαιρο

Καλό ταξίδι Αλίκη

Η Ομάδα μας με ανάρτησή της σχολιάζει τον απροσδόκητο θάνατο της Αλίκης Ηλιάδου, αδερφής του αντιπροέδρου της εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», Βάσσου και εκφράζει τα συλληπητήρια της στην οικογένεια Ηλιάδη.

Αναλυτικά:

«Με πόνο ψυχής και με βαθιά θλίψη ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Ηλιάδη για τον αδόκητο χαμό της Αλίκης. Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της εταιρείας εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους προς τον αντιπρόεδρο Βάσσο Ηλιάδη για τον θάνατο της αδελφής του.

Η Αλίκη ήταν ένα ενεργό μέλος της ομάδας μας και μια από τις ελάχιστες εκπροσώπους του γυναικείου φύλου που θήτευσε σε Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ.

Πάλεψε με δύναμη και σθένος απέναντι στην επάρατη νόσο και κέρδισε πολλές μάχες. Στην τελευταία όμως δεν άντεξε. «”Επέλεξες” να φύγεις την μέρα που ο ΑΠΟΕΛ θα “γιορτάζει” ένα ξεχωριστό τρόπαιο. Η ομάδα σου θα σε αποχαιρετήσει όπως έζησες και εσύ την ζωή σου. Γεμάτη με λάμψη, χαμόγελο και δύναμη. Αιωνία η μνήμη. Καλό Παράδεισο Αλίκη».

Previous post

Ο ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΣ γιορτάζει, ο Θρύλος γιγαντώνεται

Next post

Η συνήθεια... που έγινε λατρεία... (pics)