ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Η σωστή διαχείρηση του Ζαχίντ

Ο Γκάγιας Ζαχίντ την περσινή σεζόν ήταν ίσως ο πιο καθοριστικός ποδοσφαιριστής για την επιτυχία του ΑΠΟΕΛ. Τα τέρματα και οι ασίστ του χάρισαν πολύτιμους βαθμούς στους «Γαλαζοκίτρινους» και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απ’ τον περασμένο όμως Γενάρη μέχρι και πρόσφατα ο Πακιστανός άσος του ΑΠΟΕΛ ήταν μακριά απ’ τον καλό του εαυτό.

Αυτό ήταν κάτι που εντόπισε απ’ την πρώτη στιγμή ο Πάολο Τραμετσάνι. Με τη σωστή διαχείριση όμως του ποδοσφαιριστή, η απόδοση του συνεχώς βελτιώνεται. Στο παιχνίδι με την Ομόνοια ο Ζαχίντ ήταν θετικός, ενώ στο παιχνίδι με την ΕΝΠ (το πρώτο ημίχρονο) μας θύμισε τον περσινό καλό του εαυτό.

Είναι απ’ τους ποδοσφαιριστές που με μια τους ενέργεια μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο το παιχνίδι. Έχει τη δυνατότητα να βλέπει κενούς χώρους και να δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες με πάσες προς τους συμπαίκτες του, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να απειλήσει με ατομικές ενέργειες και μακρινά σουτ.

Βέβαια ο Γκάγιας πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του στα περσινά στάνταρ. Αν το πράξει αυτό τότε όλη η ομάδα θα ανεβάσει στροφές. Είναι ποδοσφαιριστής κλειδί για το ΑΠΟΕΛ και δίκαια όλοι στον «Αρχάγγελο» περιμένουν πολλά από αυτόν.

 

www.24sports.com.cy

Previous post

U19: Νέος προπονητής ο Ντάβιντ Μπελβέρ

Next post

Θα κινηθεί για δύο επιθετικούς;