Ποδοσφαιρο

Οι σίγουροι για την ενδεκάδα

Μπήκαν για τα καλά σε πορεία αντίστροφης στο ΑΠΟΕΛ ενόψει και του μεγάλου ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα την Κυριακή και σε αυτή την πορεία μπαίνει και ο κόσμος της ομάδας.

Με βάση την ροή της προπώλησης μέσω της ΚΟΠ φαίνεται ότι οι ποδοσφαιριστές του Δώνη δεν θα είναι μόνοι στο μεγάλο παιχνίδι αλλά θα έχουν στο πλευρό τους περισσότερους από χίλιους φίλους τους που θα πάρουν θέση στην ανατολική εξέδρα του σταδίου της Λεμεσού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ξεχωρίζει η απουσία του Σόουζα οποίος δεν θα προλάβει ούτε το μεγάλο ντέρμπι και αυτός που μένει για να τον αντικαταστήσει είναι ο Αγκουστίν Φάρίας στο πλευρό του Μοράις ο οποίος δεν έπαιξε στο παιχνίδι Κυπέλλου αλλά είναι κάτι περισσότερο από σίγουρος για 11αδα.

Μόνο ο ένας από τους τρεις επιθετικούς θα είναι βασικός στο Τσίρειο (έπαιξαν και ο Ντε Καμάργκο και ο Ποτέ και Ντελατόρε με τη Νέα Σαλαμίνα), ενώ μένει να δούμε ποιος θα είναι ο παρντερνέρ του Καρλάο στην άμυνα. Εμπεσίλιο και Ζαχίντ είναι δεδομένοι, ο ένας στον άξονα και ο άλλο στο άκρο, ενώ μένει να δούμε ποιος εκ των Σάλαι ή Ορ θα… κερδίσουν την μάχη για το έτερο άκρο της επίθεσης.

Στα άκρα της άμυνας ο Νσούε είναι δεδομένος δεξιά, ενώ αριστερά φαίνεται ότι ο Νικόλας Ιωάννου συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Λάγο.

Previous post

Ατομικό για τρεις

Next post

Τα μεγάλα ματς είναι για τους μεγάλους παίκτες