Ποδοσφαιρο

Η προπώληση με Ερμή

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα Ερμής Αραδίππου- ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 17:00 στο Στάδιο «Αμμόχωστος».

Οι φίλαθλοι της Ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Νότια και την Δυτική Κερκίδα. Οι είσοδοι για τους φιλάθλους μας θα ανοίξουν στις 15:00. Στην αστυνομική σύσκεψη αποφασίστηκε ότι δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο «Αμμόχωστος» και θα γίνει μόνο προπώληση των εισιτηρίων.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ €15
ΜΑΘΗΤΙΚΟ €10
ΠΑΙΔΙΚΟ €1

* Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε όπως επιχορηγήσει τα Κανονικά και Μαθητικά εισιτήρια με €5. Έτσι οι τιμές των εισιτηρίων ορίζονται ως ακολούθως:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ €10
ΜΑΘΗΤΙΚΟ €5
ΠΑΙΔΙΚΟ €1

*Πληρωμή μόνο με μετρητά.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ

Δικαίωμα για αγορά εισιτηρίου έχουν κατ’ αρχήν οι πρώτοι 2571 κάτοχοι πληρωμένων εισιτηρίων διαρκείας, βάσει των βαθμών που έχουν συλλεχθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου στo πλαίσιo του προγράμματος APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP (δικαιούχοι είναι όσοι έχουν συλλέξει το ελάχιστο 720 βαθμούς). Οι θέσεις των δικαιούχων και οι βαθμοί που έχουν συλλέξει παρουσιάζονται στο σχετικό έγγραφο (pdf) στο τέλος της ανακοίνωσης (για ευκολία έχει γίνει ταξινόμηση ανάλογα με το τμήμα). Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS (εφόσον τα στοιχεία τους είναι ενημερωμένα και σωστά).

Για την συλλογή των βαθμών ήταν απαραίτητη η προσκόμιση και η σάρωση του εισιτηρίου διαρκείας κατά την αγορά εισιτηρίων και πακέτων, όπως αναφερόταν στις ανακοινώσεις για τις προπωλήσεις. Ο κάθε κάτοχος διαρκείας μπορεί να ελέγξει τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, πατώντας ΕΔΩ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015: 09:00-13:00 & 14:00-19:00 (μόνο για τους δικαιούχους)
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015: 09:00-13:00 (μόνο για τους δικαιούχους)
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015: 14:00-19:00 (ελεύθερη προπώληση για κατόχους διαρκείας)
Σάββατο, 23 Μαΐου 2015: 09:00-14:00 (ελεύθερη προπώληση για κατόχους διαρκείας)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

• ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
• ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
• ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 15:00 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.
– Δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο γήπεδο.
– Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων όπως φωτοβολίδες, κροτίδες και ιστούς ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται η μεταφορά πανό με πολιτικό, προκλητικό και ρατσιστικό περιεχόμενο.
– Λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα θα ανακοινωθούν από την αστυνομία και θα αναδημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως τηρήσουν τα μέτρα για την δική τους ασφάλεια.

Previous post

Το πρώτο νταμπλ

Next post

Το σηκώσαμε και αυτό!