ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Η πίστη για το 8ο σερί

Είπαν πολλά και ο Πρόδρομος Πετρίδης και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αλλά ένα πράγμα κρατάμε και είναι και το πλέον σημαντικό κοινό στοιχείο στα λεγόμενα τους. Ποιο είναι αυτό; Η πίστη τους.

Ο μεν πρόεδρος πιστεύει στην κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος και εναποθέτει τις περισσότερες ελπίδες του στο νέο προπονητή ο οποίος με την σειρά του εξέφρασε την πίστη προς τους ποδοσφαιριστές του.

Κάποιος θα πει ότι δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς ο Ελλαδίτης τεχνικός μιας και είναι αναγκασμένος να πορευθεί με αυτό το ρόστερ αλλά ο τρόπος με τον οποίο εξέφρασε τις απόψεις του καταδεικνύει κάποια πράγματα.

Η γλώσσα του σώματος και του προσώπου πολλές φορές λέει περισσότερα πράγματα και είναι γενικότερη η αίσθηση ότι γυρίζουν σελίδα και κάνουν επανεκκίνηση εκεί στον Αρχάγγελο.

Κοινό σημείο ήταν και η ανάγκη τους να αναφερθούν και στον κόσμο. Ο πρόεδρος ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει η απουσία των φίλων του ΑΠΟΕΛ και οικονομικά και αγωνιστικά.

Το δεύτερο ενδιαφέρει και τον προπονητή ο οποίος έζησε στα καλά του τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και σαν ποδοσφαιριστής αλλά και στην πρώτη του θητεία στον πάγκο και γνωρίζει πόσο μεγάλη δύναμη είναι.

Για τον λόγο αυτό έσπευσε να τους καλέσει να είναι κοντά, δείχνοντας την ίδια στιγμή να γνωρίζει πλήρως τα δεδομένα με την κάρτα φιλάθλου.

Ταυτόχρονα ο Ουζουνίδης έστρεψε και την προσοχή στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Η προετοιμασία εισέρχεται σιγά, σιγά στην τελική ευθεία.

Ο Ουζουνίδης δεν μίλησε συγκεκριμένα για τα προβλήματα καθώς αρκέστηκε να πει ότι είναι πολλές οι απουσίες. Οι εξετάσεις του Τάμαρι ήταν καθαρές και θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Είναι σημαντική η Παρασκευή για τον Ιορδανό αλλά και για τους Εφραίμ και Σόουζα, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος τους. Εκτός αναμένεται να είναι ο Μιχαίλοβιτς.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, αυτοί που θα αγωνιστούν επιβάλλεται να βγάλουν αντίδραση στο ντέρμπι.

Πολλά πράγματα όσον αφορά την φιλοσοφία δεν θα αλλάξει ο νέος κόουτς, εξάλλου το είπε και ο ίδιος αλλά 1-2 μικροπράγματα τα οποία χαρακτήρισε σημαντικό ο Ουζουνίδης θα προσπαθήσει να τα βάλει στην ομάδα.

Previous post

Το σύστημα (4-2-3-1) που του αρέσει

Next post

Πολλά τα προβλήματα στην... επανεκκίνηση