ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό

Η κατρακύλα για τον ΑΠΟΕΛ δεν έχει τελειωμό με την ομάδα μας να χάνει άλλο ένα παιχνίδι αυτή τη φορά μέσα στο ΓΣΠ με αντίπαλο την ομάδα της Πάφου (0-1). Ο ΑΠΟΕΛ απογοήτευσε τους πάντες για άλλη μια φορά καθώς σε ένα μέτριο παιχνίδι έχασε από ένα υποδεέστερο αντίπαλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την ομάδα μας να έχει την φλύαρη υπεροχή χωρίς να μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Οι φιλοξενούμενοι μετά το πρώτο 15λεπτο ανέβασαν στροφές και έκαναν συχνές επισκέψεις στην περιοχή του Σίλβα δημιουργώντας κάποιες προϋποθέσεις. Η υπεροχή της Πάφου κράτησε μέχρι το ημίωρο με την ομάδα μας να ανακτά και πάλι την υπεροχή δημιουργώντας δυο τρις καλές ευκαιρίες αλλά οι προσπάθειες των Μπεν Σαχάρ και Κλωναρίδη ήταν ημιτελής.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός τον Ατζίλι περνώντας στην θέση του Γιώργο Εφραίμ σε μια προσπάθεια να γίνει πιο απειλητικός από δεξιά. Από πολύ νωρίς οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν μιας και ο Χάτσινσον αντίκρισε την απευθείας κόκκινή κάρτα μετά από δυνατό κτύπημα στον Ανουάρ. Ο τεχνικός της Πάφου σε μια προσπάθεια να δέσει την άμυνα της ομάδας του έβαλε στο παιχνίδι τον Φυλακτού αποσύροντας τον Ανγκούλο. Η απάντηση του Ουζουνίδης ήταν άμεση τοποθετώντας τον Νούχιου δίπλα στον Μπέν Σαχάρ αποσύροντας από το παιχνίδι τον Κλωναρίδη. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΑΠΟΕΛ έλεγχε πλήρως του παιχνίδι αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός μιας και οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν καλά τους χώρους προς την εστία του Ρούντκο.

Και εκεί που η ομάδα μας προσπαθούσε να βρει λύσεις μια αψυχολόγητη ενέργεια του Ανουάρ άλλαξε τα πάντα. Ο Μαροκινός έκανε χέρι στην περιοχή με τον Λούκα Σωτηρίου να σφυρίζει την παράβαση και η Πάφος πήρε κεφάλι στο σκορ, διατηρώντας το προβάδισμα της μέχρι το τέλος.

Τα πράγματα για την ομάδα μας πλέον είναι σε οριακό σημείο και τα πάντα είναι πιθανά. Οι συνεχές αποτυχίες σε συνδυασμό με τις απογοητευτικές εμφανίσεις έχουν προβληματίσει τους πάντες.

@orangeWOLF

Previous post

Χωρίς Ντέβι - Ανουάρ με Ανόρθωση ή Απόλλων

Next post

Σαχάρ: «Δεν πρέπει να είναι έτσι ο ΑΠΟΕΛ»