ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η επόμενη μέρα

Απίστευτα πράγματα γίνονται στον ΑΠΟΕΛ που είναι ένα βήμα πριν την αγωνιστική κατάρρευση και με νέα ήττα η ομάδα μας δείχνει να μην μπορεί να αντιδράσει.

Για άλλο ένα παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ ήταν νωχελικός χωρίς να μπορέσει να απειλήσει την Ανόρθωση, ενώ το τραγικό είναι ότι για άλλη μια φορά ο αντίπαλος χωρίς ουσιαστικά να φτιάξει ευκαιρία βρέθηκε να προηγείται. Σε σχέση με άλλα παιχνίδια παρουσιαστήκαμε σαφώς βελτιωμένοι αλλά σε ντέρμπυ με ομάδες που ανασταλτικά δουλεύουν πολύ καλά δεν μπορείς να έχεις τύχη με ψηλές μεταβιβάσεις και χλιαρά σουτ. Χρειάζεσαι φαντασία, διεισδυτικότητα και συνεχή συγκέντρωση για να φτάσεις στον στόχο, πράγμα που ο ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν μπορεί να το παρουσιάσει στο γήπεδο.

Ελαφρυντικά δεν υπάρχουν γιατί ούτε ο τραυματισμός του Τομάς ΝτεΒινσέντι μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για μια ομάδα με τόσο ψηλό προϋπολογισμό και τόσες πολλές επιλογές, αλλά ούτε και η απουσία του Ανουάρ.

Το θέμα πλέον είναι τι γίνετε από δω και πέρα, με την ομάδα μας να μην μπορεί να αποδώσει ποδόσφαιρο, τον προπονητή να τα ρίχνει την μια στους παίχτες την άλλη στην ατυχία και την διοίκηση να παρακολουθεί διακριτικά.

@orangeWOLF

Previous post

Κατάρρευση και ντροπή

Next post

Απαιτείται διοικητικό ηλεκτροσόκ