ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η επιστροφή τους αλλάζει πολλά

Από τα επόμενα παιχνίδια σιγά σιγά θα σταματήσουν να συμβαίνουν στην ομάδα όλα αυτά τα οποία μας έκαναν να γκρινιάζουμε. Πιο συγκεκριμένα ορισμένοι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση και άλλοι στη φυσική τους θέση.

Πλησιάζει το ντεμπούτο του Ουζόχο

Μέχρι στιγμής ο βασικός τερματοφύλακας της Ομάδας μας είναι ο Μιγκέλ Σίλβα. Ο Πορτογάλος δέχτηκε μεγάλη κριτική από μεγάλο μέρος του κόσμου της ομάδας. Σε πολλούς δε γέμιζε το μάτι αν και στα περισσότερα γκολ που δέχτηκε είχε μείνει εκτεθειμένος από την άμυνα. Όλα αυτά θα αρχίσουν σιγά σιγά να γίνονται παρελθόν. Κι αυτό γιατί ο Ουζόχο μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αφού ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό του και το μόνο που του λείπει είναι αγωνιστικός ρυθμός. Ο Νιγηριανός θα είναι ο βασικός μας τερματοφύλακας και ελπίζουμε με τις εμφανίσεις του να κλείσει μια για πάντα την συζήτηση που γινόταν για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Επιστροφή Γουίλερ – σωστή διαχείριση Ενσούε

Με τον τραυματισμό του Γουίλερ χρειάστηκε για μερικά παιχνίδια να δούμε μια ανυπόφορη εικόνα στα δύο άκρα της αμυντικής μας γραμμής. Ο Ενσούε μετακινήθηκε αριστερά και ο Ζεράλδες πήρε τη θέση στα δεξιά. Δε χρειάζεται να αναφερθώ στις αντιδράσεις του κόσμου για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Ενσούε ήταν εντελώς περιορισμένος στη συγκεκριμένη θέση και ο Ζεράλδες παρουσιάστηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων. Σιγά σιγά κι αυτή η συζήτηση φτάνει προς το τέλος της καθώς ο Χρήστος Γουίλερ είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος γεγονός που απελευθερώνει τον Ενσούε ο οποίος θα βρεθεί ξανά στη φυσική του θέση.

Επιστροφή Εφραίμ

Ο Γιώργος Εφραίμ είναι ξανά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Το «ορφανό» αριστερό άκρο της επίθεσης βρήκε και πάλι «κηδεμόνα». Τα τελευταία παιχνίδια αγωνίστηκαν στη θέση αυτή οι Ατζίλι και Κλωναρίδης χωρίς να ενθουσιάσουν γιατί πολύ απλά δεν είναι η φυσική τους θέση. Επίσης χρησιμοποιήθηκε και ο φευγάτος Τάμαρι και ομολογουμένως ήταν ελαφρώς καλύτερος (σε μερικά παιχνίδια) από τους άλλους δύο. Με την επιστροφή Εφραίμ το αριστερό φτερό γεμίζει και κλείνει ακόμα μια εκκρεμότητα.

Με τις πιο πάνω αλλαγές βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει. Είναι χρέος μας να πιστέψουμε στην Ομάδα μας και θα το κάνουμε.

 

-Πορτοκαλί Τιμωρός-

Previous post

Να μην ξεχάσει...

Next post

Η λεπτή κλωστή που χωρίζει...