ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η ενδεκάδα θα ξεκινά από τον Σόουζα…

Στα δυο μόλις παιχνίδια που έχουμε προλάβει να δούμε τον Λούκας Σόουζα να αγωνίζεται (και μάλιστα ως αλλαγή) οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η κίνηση αυτή άξιζε όλα τα λεφτά. Ο Σόουζα δεν είναι έτοιμος ακόμη 100% και αυτό φαίνεται, όμως το άλλο που φαίνεται είναι πως ακόμη και έτσι είναι παίκτης μεγάλων πτήσεων.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που βλέπει γήπεδο συνεχώς. Έχει την ντρίμπλα που χρειάζεται και ξέρει πότε να την χρησιμοποιήσει. Σίγουρα δεν είναι γρήγορος όμως με το ποδοσφαιρικό μυαλό που διαθέτει ισοζυγίζει το όλο θέμα. Μάλιστα ο Σόουζα σκοράρει και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Το γεγονός πως και στο παιχνίδι με τον Άρη αλλά και σε αυτό με την Αλκή βρήκε τρεις τεράστιες ευκαιρίες σίγουρα μας χαροποιεί γιατί επιβεβαιώνει αυτό που γράψαμε πιο πάνω για το ποδοσφαιρικό μυαλό. Βέβαια και στις τρεις περιπτώσεις δεν σκόραρε και σε αυτό το σημείο είναι που φαίνεται η μεγάλη του αποχή.

Ο Σόουζα πάντως είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ομάδα μας. Είναι ο παίκτης που όταν πιάσει ρυθμό η ενδεκάδα θα ξεκινά από αυτόν. Έχει όλα τα προσόντα που χρειάζονται για να αγωνίζεται στην ομάδα μας και μάλιστα να αφήσει εποχή. Μπορεί να κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά, ενώ είναι δεδομένο πως είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα γρανάζια στην μηχανή του Δώνη.

season tickets 2019-2020
Previous post

Τα «μωρά» του κέντρου και οι «παππούδες» της επίθεσης

Next post

Ο Ντέβι τα εμπόδια και οι προοπτικές επιστροφής