ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Γρίφος ακόμα το πλάνο του Μπαλταζάρ

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ προετοιμάζει το ΑΠΟΕΛ για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ερμή  εκτός έδρας και είναι ακόμα «γρίφος» η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του. Η απουσία των διεθνών για πολλές μέρες βάζει σε διάφορες σκέψεις τον προπονητή  ο οποίος μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα λύσει τον γρίφο για το αγωνιστικό πλάνο ενόψει του κυριακάτικου αγώνα.

Μια πρώτη εικόνα για την ενδεκάδα θα είναι με τον Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια, ο Μιλάνοφ δεξιά λόγω της πολυήμερης απουσίας του Νσούε από τις προπονήσεις, δεν αλλάζει το δίδυμο Καρλάο-Βούρου στο κέντρο της άμυνας, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Νικόλας Ιωάννου,.

Στο κέντρο θα πάρει θέση το δίδυμο Μοράις-Σόουζα με τον Ντε Βινσέντι σε πιο προωθημένο ρόλο, Ο Εφραίμ θα αγωνιστεί στο ένα άκρο της επίθεσης με ερωτηματικό στο άλλο λόγω της απουσίας πολλών ημερών του Τάμαρι, ενώ στην επίθεση Ρέζα και Ντελατόρε διεκδικούν τη θέση με επικρατέστερο τον Ιρανό.

Στο μεταξύ μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο αριθμός των φίλων της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο. Το μέτρο της κάρτας φιλάθλου επηρεάζει την προσέλευση του κόσμου, όμως δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας.

Υπάρχει και η απογοήτευση του αποκλεισμού που μπορεί να φύγει μόνο μέσα από επιτυχίες, αλλά και γενικότερα από τα προηγούμενα χρόνια υπάρχει θέμα προσέλευσης κόσμου κυρίως στους εκτός έδρας αγώνες.

Previous post

Αντίστροφη μέτρηση για το Μηνά Αντωνίου

Next post

Ο Εφραίμ μπορεί να κάνει την διαφορά