ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Φ. Ερωτοκρίτου: «Περιμένω να ενημερωθώ και μετά να τοποθετηθώ»

Ο επίτιμος πρόεδρος του σωματείου μας και τέως πρόεδρος της εταιρείας Φοίβος Ερωτοκρίτου ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με τη μεγαλύτερη επιτυχία της Ομάδας μας, την πρόκριση στους «8» του Champions League, έκανε δηλώσεις στο Protathlima με αφορμή τις κρίσιμες στιγμές που περνά η ομάδα.

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου χαίρει μεγάλης εκτίμησης ανάμεσα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και οι τοποθετήσεις του έχουν την δική τους σημασία. Ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του αλλά έστειλε τα δικά του μηνύματα.

Κύριε Ερωτοκρίτου το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, πως βλέπετε εσείς τα πράγματα;

«Σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για την ομάδα. Έχει περιέλθει σε μια δύσκολη κατάσταση Το ΑΠΟΕΛ όμως είναι πολύ μεγάλο δεν μπορεί να χαθεί. Πιστεύω ότι θα βρεθούν οι λύσεις».

Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη λύση για το ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή; Θα παρευρεθείτε στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες;

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή. Θα παρευρεθώ στη σύσκεψη. Περιμένω να ενημερωθώ από τον πρόεδρο αναλυτικά για το ποια είναι η κατάσταση έτσι ώστε να είναι ξεκάθαρο το σκηνικό για όλα τα θέματα πριν τοποθετηθώ».

Θα σας ενδιέφερε να επιστρέψετε στα διοικητικά της εταιρείας;

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όχι».

Previous post

Κρίσιμη η σύσκεψη με τους μετόχους

Next post

Φεύγουν και οι Ατζίλι, Ζεράλδες