ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Έτοιμος να ηγηθεί στα μετόπισθεν!

Η Ομάδα μας αύριο θα πρέπει να είναι άψογη στο παιχνίδι της για να καταφέρουμε να φύγουμε από το Καζακστάν με την πρόκριση. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί οπωσδήποτε στα μετόπισθεν. Ένας παίχτης ο οποίος φαίνεται να μπορεί να ηγηθεί στην αμυντική γραμμή είναι ο Ζόρζε.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έχει αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί στην εντεκάδα για το αυριανό παιχνίδι. Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος κουβαλά ένα πολύ καλό βιογραφικό. Όπως και να το κάνουμε οι γεμάτες σεζόν στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας είναι επίτευγμα για ένα ποδοσφαιριστή. Επιπρόσθετα η φυσική του κατάσταση είναι σε καλά επίπεδα και σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που έχει ίσως επιλεγεί από την τεχνική ηγεσία για να πάρει θέση βασικού. Ας μη ξεχνάμε ότι το παιχνίδι είναι μονό και η εμπειρία μπορεί να δώσει μεγάλο προβάδισμα σε μια ομάδα. Ο Ζόρζε έφτασε στην Ομάδα μας με παράξενο τρόπο καθώς η Βιτόρια Σετουμπάλ (η προηγούμενη του ομάδα) είχε οικονομικά προβλήματα και ήθελε να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του. Αντιλαμβάνεστε ότι ο Πορτογάλος ίσως να ήρθε από σπόντα στην Ομάδα μας, γιατί υπό κανονικές συνθήκες η Βιτόρια δεν θα άφηνε τον ηγέτη της αμυντικής της γραμμής να αποχωρήσει τόσο εύκολα.

Η μια θέση στην άμυνα το πιο πιθανό είναι ήδη κρατημένη από τον Σάντος. Απομένει να δούμε ποιος θα είναι δίπλα του. Οι πιθανότητες πάντως ο Ζόρζε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα χρώματα της Ομάδας μας, στο αυριανό παιχνίδι, είναι αυξημένες.

-Πορτοκαλί Τιμωρός-

Previous post

Ντέβι: «Είμαστε μια νέα ομάδα, με κίνητρο και δίψα να κερδίζουμε»

Next post

Πολλά τα ερωτηματικά στην άμυνα