ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Έρχονται σημαντικές εξελίξεις

Ο Χουάνχο Λορένθο βρίσκεται στην Κύπρο αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο μεταγραφικό τοπίο του ΑΠΟΕΛ. Τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται με την αποχώρηση του Καρλάο ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Τορίνο, δημιουργούν μεγαλύτερη ανάγκη για να τρέξουν οι εξελίξεις και να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ο αρχισκάουερ του ΑΠΟΕΛ θα τα πει με τους διοικούντες προκειμένου να υπάρχει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός στο μεταγραφικό πλέον προκειμένου να γίνει κατορθωτό να προκύψει ποιοτική ενίσχυση της ομάδας. Το ΑΠΟΕΛ πλέον ψάχνει για αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, μέσο και επιθετικό και μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις.

Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού αξιολογήθηκε θετικά από τους Κρίστιανσεν και Λορένθο ο Ουρουγουανός Γκαστόν Σίλβα και η διοίκηση της εταιρείας κάνει ενέργειες προς την απόκτηση του. Είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και στο αριστερό άκρο, 22 χρονών και φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προκύψει συμφωνία. Θα πρέπει να πειστεί ο ποδοσφαιριστής ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να του δώσει κυρίως την προοπτική για να κάνει μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του και αν αυτό συμβεί τότε θα είναι καλύτερες οι πιθανότητες για να προκύψει το deal.

Παράλληλα θα τρέξουν οι εξελίξεις και για τις υπόλοιπες εκκρεμότητες στο ρόστερ της ομάδας, μιας και έχει προχωρήσει η αξιολόγηση, έγινε ξεκαθάρισμα στόχων και αναμένονται νεότερα ίσως και εντός σαββατοκύριακου.

sport-fm

 

Previous post

Κοντά σε μια νέα επίδοση

Next post

Μεταγραφές με μικρό ρίσκο